Cphem | Активним учасником заходу стала компанія Biopharma. Серед запрошених учасників був СЕО компанії Biopharma, Костянтин Єфименко, який презентував компанію Biopharma та новітні біотехнології про

31 жовтня в Лімасолі відбулася дванадцята Міжнародна конференція з біотехнології продуктів плазми


Активним учасником заходу стала компанія Biopharma.

Серед запрошених учасників був СЕО компанії Biopharma Костянтин Єфименко, який презентував компанію Biopharma та новітні біотехнології продуктів плазми.

Майже сотня експертів біотехнологічної галузі з великим інтересом слухали доповідь.

Костянтин Олексійович провів презентацію під назвою “The Ukraine Model Works”, на якій представив бренд Biopharma, познайомив з етапами розвитку компанії, розповів про продукти Biopharma, технології й експорт.

СЕО компанії наголосив, що всі плазмацентри пройшли сертифікацію за міжнародними стандартами: good manufacturing practice, certificate ISO 9001, certificate ISO 15189, member of PPTI in the part of plasma collection.

Костянтин Олексійович поділився досвідом щодо залучення донорів, адже це є успішною складовою роботи компанії.

Після повномасштабного вторгнення росії перед компанією постали нові виклики. Багато роботи було зроблено щодо їх подолання. Завдяки міжнародній підтримці та злагодженій роботі колективу вдалося уникнути суттєвих проблем. У своєму виступі Костянтин Олексійович поділився планами на майбутнє: відкриття в листопаді 2022 року інноваційного R&D центру з високотехнологічною лабораторією та нових плазмацентрів у Хмельницькому, Мукачеві та Києві.

Учасники міжнародної конференції ставили багато питань, щодо технологічного обладнання, відзначили високий рівень роботи компанії щодо використання передових технологій.

Незлічити схвальних відгуків про виступ Костянтина Олексійовича.

Konstantin-plasma-meeting.png

https://biopharma.ua