Cphem | Abzena, провідна партнерська дослідницька організація (PRO), що забезпечує комплексне відкриття, розробку та виробництво біологічних препаратів та кон’югатів антитіл, оголосила про призначенн

Abzena оголошує про призначення Петри Дітеріх науковим керівником


Науковий керівник буде підтримувати клінічну та комерційну роботу.

Abzena, провідна партнерська дослідницька організація (PRO), що забезпечує комплексне відкриття, розробку та виробництво біологічних препаратів та кон’югатів антитіл, оголосила про призначення доктора Петри Дітеріх, доктора філософії, MBA, науковим керівником.

Доповідаючи головному технологічному директору Abzena доктору Луїзі Даффі, д-р Дітеріх використовуватиме свої широкі технічні знання та досвід керівництва для підтримки успішної розробки та виробництва ліків Abzena, зрештою, допомагаючи отримати більш успішне лікування пацієнтів.

Доктор Луїза Даффі, технічний директор Abzena, сказала: «Петра є цінним доповненням як для команди Abzena, так і для наших клієнтів. Вона обіймала декілька керівних посад і має великий досвід та перевірений досвід в управлінні проектами, технічних операціях та розвитку бізнесу. У поєднанні з її багатьма академічними досягненнями, я не сумніваюся, що вона сприятиме зростанню нашої компанії».

Останнім часом д-р Дітеріх обіймала посаду старшого віце-президента в Aptuit Oxford, постачальник фармацевтичних послуг, який пропонує раннє відкриття для розробки ліків на середині фази. Вона приєднується до Abzena з більш ніж тридцятилітнім досвідом роботи в галузі розробки ліків з фокусом на діяльності CMC. За освітою доктор хімік, Петра має широкий досвід роботи в середовищі CRO, керуючи проектами для біотехнологічних компаній з розробки API для клінічних випробувань та комерційного використання.

Петра сказала: «Це чудовий час приєднатися до Abzena. Віна продемонструвала великий успіх у переведенні складних молекул за допомогою відбору свинцю в клінічну розробку в кількох терапевтичних областях, і я з нетерпінням чекаю співпраці з командою, щоб підтримати клієнтів і допомогти їм провести наступні етапи зростання».


https://abzena.com/