Cphem | Acino в Україні повідомляє про здобуття членства в Комітеті з охорони здоров’я Європейської Бізнес-Асоціації. За відповідне рішення проголосували всі члени правління комітету.

Acino - член комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес-Асоціації


Acino в Україні повідомляє про здобуття членства в Комітеті з охорони здоров’я Європейської Бізнес-Асоціації. За відповідне рішення проголосували всі члени правління комітету.

Комітет з охорони здоров’я - це найчисленніше в Україні об’єднання виробників лікарських засобів, медичних виробів, контрактних дослідницьких організацій та інших компаній, які працюють в сфері клінічних досліджень.

Acino в Україні є повноправним членом Європейської Бізнес-Асоціації з 2016 року. Це був черговий крок у процесі інтеграції підприємства в єдину систему європейських цінностей ведення бізнесу з моменту придбання швейцарською фармацевтичною групою Acino виробничого заводу «Фарма Старт» у жовтні 2015 року. Так компанія засвідчила абсолютну відданість прозорості та етичності ведення бізнесу в Україні, та готовність працювати у напрямку вдосконалення законодавства, зокрема, у фармацевтичній галузі. А іноземна інвестиція групи Acino у виробниче українське фармацевтичне підприємство слугувала гарним прикладом для інших компаній з покращення інвестиційного клімату країни для подальшої розбудови її економіки.

Завдяки членству в Комітеті з охорони здоров’я, компанія матиме змогу брати участь у процесах гармонізації законодавства країни із законодавством ЄС у фармацевтичній сфері, розвитку нових терапевтичних підходів, та збільшувати доступ пацієнтів до життєвонеобхідного лікування завдяки використанню найкращих європейських практик етичної промоції лікарських засобів.

Європейська Бізнес-Асоціація була заснована у 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні та за більше 20-и років виросла до найбільш впливового об’єднання бізнесової еліти. На сьогодні це понад 1000 компаній з іноземними та вітчизняними інвестиціями.

Співдружність з такою потужною професійною спільнотою дає можливість покращити діловий клімат у країні, обмінюватися успішним досвідом та найкращою практикою передових рішень у фармацевтиці, що сприяє розвитку сфери охорони здоров’я України. Адже Acino прагне, щоб фахівці охорони здоров’я і пацієнти були впевнені у високій якості, ефективності та доступності продукції компанії на ринку України.

https://acino.ua