Cphem | Asahi Kasei Medical закрила угоду про придбання Bionova Scientific, американського постачальника послуг з розробки контрактних процесів і послуг контрактного виробництва, що відповідають вимо

Asahi Kasei Medical придбає американську CDMO Bionova Scientific


Asahi Kasei Medical закрила угоду про придбання Bionova Scientific, американського постачальника послуг з розробки контрактних процесів і послуг контрактного виробництва, що відповідають вимогам GMP, для біофармацевтичних компаній.

Asahi Kasei Medical є підрозділом Asahi Kasei Group, найбільш відомим своїм продажем фільтрів Planova та обладнання для біопроцесів. Останніми роками він розширився в сферу контрактного тестування біобезпеки з придбанням у 2019 році австрійського постачальника послуг з тестування на вірусну безпеку Virusure Forschung und Entwicklung GmbH, а потім у 2021 році придбання розташованої в США Bionique Testing Laboratories.

Bionova Scientific відома своїми високоцінними можливостями розробки процесів, особливо в області складних препаратів антитіл нового покоління, які зазвичай складні у виробництві.

Його виробниче підприємство GMP, розташоване в Каліфорнії, оснащено найсучаснішим обладнанням, включаючи біореактори одноразового використання, яке підходить для задоволення зростаючого попиту, викликаного розширенням ринку ліків від антитіл і різким збільшенням кількості біофармацевтичних препаратів, які надходять у клінічну практику. трубопровід.

Asahi Kasei Medical каже, що буде використовувати придбання Bionova для розвитку свого бізнесу з біопроцесів.


Кен Шіномія, директор Asahi Kasei Medical, прокоментував, що компанія «з радістю» оголосила про придбання.

«Після поглибленої оцінки Bionova та інших CDMO з біологічних препаратів ми надзвичайно вражені науковою силою Bionova, їх найкращим у своєму класі об’єктом та їх пристрасною командою, яка володіє високою технічною підтримкою та надзвичайно уважною до потреб клієнтів. Вони є ідеальною організацією, яка служить основою для нашого вступу в бізнес з біофармацевтичних послуг CDMO», — сказав він.

Генеральний директор Bionova Scientific Даррен Хед додав: «Ми надзвичайно раді стати частиною Asahi Kasei. Це є важливим кроком у розвитку нашої компанії та надає доступ до нових ресурсів, які дозволять нам продовжувати розширювати наші можливості та можливості».

Закриття придбання здійснюється за умови отримання необхідних нормативних дозволів.

https://www.cphi-online.com/