Cphem | Astorg, і ICIG, сьогодні оголошують, що вони підписали угоду, згідно з якою Astorg придбає, CordenPharma, провідну світову фармацевтичну компанію, CDMO, з високою диференційовані можливості в

Astorg придбає провідну організацію з розробки та виробництва фармацевтичних контрактів CordenPharma у ICIG


Astorg і International Chemical Investors Group ("ICIG") сьогодні оголошують, що вони підписали угоду, згідно з якою Astorg придбає CordenPharma ("CordenPharma" або "Компанія"), провідну світову фармацевтичну компанію CDMO (Contract Development & Manufacturing Organisation) з високою диференційовані можливості в активних фармацевтичних інгредієнтах, допоміжних речовинах та лікарських продуктах від ICIG. У рамках угоди засновники скористаються можливістю реінвестувати як партнери з Astorg. Компанія відчула потужне органічне зростання завдяки своєму положенню в складних і швидкозростаючих лікарських формах, включаючи мРНК-вакцини, пептиди та високоефективні сполуки, особливо для онкологічної терапії.

CordenPharma, заснована в 2006 році, сьогодні налічує понад 2600 працівників на 11 виробничих підприємствах і в одній науково-дослідній лабораторії, розташованих по всій Європі та США. Компанія обслуговує понад 250 клієнтів у фармацевтиці та біотехнологіях на п’яти технологічних платформах: пептиди, ліпіди та вуглеводи (зокрема, ліпіди для мРНК-вакцин та терапевтичних засобів), високопотужні та онкологічні, ін’єкційні препарати. Як ключовий партнер для фармацевтичної промисловості, CordenPharma надає унікальні ноу-хау, інтегровану пропозицію продуктів і наскрізні можливості від початкової стадії розробки до комерційного великомасштабного виробництва.

Після стратегічного огляду свого портфеля ICIG прийшла до висновку, що на наступній фазі розвитку CordenPharma найкраще буде розвиватися разом із партнером і що ICIG більше зосередиться на своєму портфелі хімічних речовин.

«Транзакція є результатом наших зусиль із тематичного пошуку джерел у фармацевтичних послугах. Ми визначили компанію як провідну CDMO, зосереджену на деяких з найперспективніших напрямків фармацевтичних досліджень і розробок, із сильною орієнтацією на клієнта та унікальними інноваційними можливостями» - сказала Джудіт Шарпантьє, партнер і керівник відділу охорони здоров’я в Astorg.

«Ми з нетерпінням чекаємо можливості співпрацювати з ICIG та засновниками компанії, Майклом Квірмбахом та більш широкою командою керівництва, щоб реалізувати наше спільне бачення та амбіції щодо зростання. Ми використаємо наш досвід у сфері фармацевтичних послуг і нашу глобальну мережу, щоб допомогти подальшому розвитку компанії за допомогою органічних і зовнішніх ініціатив» - сказала д-р Сігне Мішель, директор з інвестицій у охорону здоров’я в Astorg.

«Знання того, що CordenPharma перебуває у професійних руках з Astorg, дасть ICIG можливість зосередитися та розкрити нові можливості у своєму основному хімічному бізнесі», – сказав д-р Ахім Ріман, керуючий директор ICIG. «Ми раді, що з Astorg у CordenPharma з’явиться дуже обізнаний і здібний новий власник, який керуватиме та підтримуватиме CordenPharma у її майбутньому розвитку під надзвичайним керівництвом Майкла Квірмбаха», – сказав Патрік Шніцер, керуючий директор ICIG.

«Я хотів би особисто подякувати Патріку Шніцеру та доктору Ахіму Ріману за їхню довіру, підтримку та відданість протягом багатьох років у підтримці зростання та стратегічного бачення CordenPharma стати провідним CDMO. Разом з Astorg ми продовжимо цю захоплюючу подорож і ще більше прискоримо її зростання як організації на наших 5 технологічних платформах» - сказав д-р Майкл Квірмбах, генеральний директор CordenPharma.


https://www.astorg.com/