Cphem | У листопаді 2022 року фармацевтична компанія Астрафарм успішно пройшла аудит на відповідність міжнародним стандартам якості ISO 22000:2018 – системи керування безпечністю харчових продуктів.

Астрафарм вкотре підтвердила відповідність дієтичних добавок міжнародному стандарту якості ISO


У листопаді 2022 року фармацевтична компанія Астрафарм успішно пройшла аудит на відповідність міжнародним стандартам якості ISO 22000:2018 – системи керування безпечністю харчових продуктів. Відповідний сертифікат підприємству видала європейська інспекційно-сертифікаційна компанія «Бюро Верітас».

Під час перевірки були вивчені всі процеси виготовлення дієтичних добавок – від розробки до виходу на фармацевтичний ринок України, що вдруге підтвердило якість та безпечність готової продукції Астрафарм.

iso_22_ua-1-2.png


Перший сертифікат ISO 22000:2005 компанія отримала у 2019 році, а нинішня сертифікація відповідно до оновлених міжнародних стандартів ISO 22000:2018 стала наступним кроком на шляху до вдосконалення системи менеджменту якості.

У складних умовах воєнного стану якість лікарських засобів та дієтичних добавок залишається основною цінністю компанії Астрафарм. Тож ми постійно покращуємо виробничі процеси, аби українці отримували належне лікування засобами, які нічим не поступаються європейським.

https://www.astrapharm.com.ua