Cphem | Boehringer Ingelheim, провідна науково-дослідна біофармацевтична компанія, у першій половині 2022 р. продовжувала збільшувати постачання ліків пацієнтам, розширюючи портфель досліджень в умов

Boehringer Ingelheim продовжує темпи зростання та зміцнює портфель досліджень


Boehringer Ingelheim, провідна науково-дослідна біофармацевтична компанія, у першій половині 2022 р. продовжувала збільшувати постачання ліків пацієнтам, розширюючи портфель досліджень в умовах дедалі більш складних економічних, політичних та нормативно-правових баз.

Компанія Boehringer Ingelheim досягла значного зростання за рахунок збільшення інвестицій у дослідження та розробки (НІОКР), прискореного розвитку свого портфеля та можливостей для розвитку бізнесу. Цього року компанія також уклала 11 партнерських та ліцензійних угод у галузі НІОКР, приділяючи особливу увагу новим методам, таким як деградація білка, стійкість до протимікробних препаратів, регенеративна медицина, онкологія та наука про дані.

Завдяки постійному високому попиту на препарати компанії для лікування серцевої недостатності, діабету та респіраторних захворювань, а також на її продукцію для свійських тварин чистий обсяг продажів з поправкою на курс валют зріс на 9,5% до 11,2 млрд євро.

«Незважаючи на нестабільну економічну ситуацію, ми змогли надати більшій кількості пацієнтів лікування, яке має для них значення, водночас просуваючи наш портфель у галузі фармацевтики людини, а також у галузі здоров'я тварин, прагнучи змінити життя там, де медичні потреби високі» — сказав Хубертус фон Баумбах, голова ради директорів управління.

Компанія Boehringer Ingelheim виділила 25 млрд євро на інвестиції в дослідження та розробки та ще 7 млрд євро на нові виробничі технології протягом наступних п'яти років. Компанія очікує, що до кінця року буде проведено вісім реєстраційних випробувань активних лікарських засобів на людях, а до 2027 року у пацієнтів з'явиться можливість запропонувати 15 нових продуктів.

«Хоча ми очікуємо, що економічна невизначеність збережеться у другій половині року, ми, як і раніше, впевнені, що зможемо досягти наших цілей на 2022 рік і продовжити наш інноваційний шлях», — сказав Міхаель Шмельмер, член ради керуючих директорів, відповідальний за для фінансів та групових функцій. - «Ми продовжуватимемо концентруватися та інвестувати у наші найбільш перспективні активи, щоб приносити максимальну користь пацієнтам».

Чисті продажі Human Pharma зросли на 11,8% (з поправкою на курс валют) за перші шість місяців 2022 року до 8,4 млрд євро, в основному за рахунок лікування діабету сімейства JARDIANCE® (2,5 млрд євро) та респіраторного препарату OFEV® (1,5 млрд євро).

До кінця року компанія Boehringer Ingelheim чекає на оновлення нормативних вимог для спесолімабу, потенційного засобу для лікування загострень генералізованого пустульозного псоріазу (ГПП), рідкісного, небезпечного для життя нейтрофільного шкірного захворювання. Компанія також надасть багатообіцяючі дані про препарат JARDIANCE® для лікування пацієнтів із хронічним захворюванням нирок. Крім того, у 2022 та 2023 роках очікується запуск основних продуктів для здоров'я тварин.

https://www.boehringer-ingelheim.com/