Cphem | Bora Pharmaceuticals оголосила про плани інвестувати 10 мільйонів доларів, щоб розширити свої можливості для пероральних твердих доз протягом двох років на підприємствах у Чжунані, Тайвань, і

Bora Pharmaceuticals інвестує 10 млн. доларів у розширення можливостей пероральних твердих доз на двох підприємствах


Bora Pharmaceuticals оголосила про плани інвестувати 10 мільйонів доларів, щоб розширити свої можливості для пероральних твердих доз протягом двох років на підприємствах у Чжунані, Тайвань, і Міссіссаузі, Канада.

Організація з розробки контрактів і виробництва (CDMO), що швидко розвивається, надає послуги, включаючи клінічне та комерційне виробництво, фармацевтичну розробку, пакування та серіалізацію, а також аналітичне/мікробіологічне тестування. Він має два об'єкти на Тайвані, розташовані в Тайнані та Чжунані, і один у Канаді.

Одночасно з інвестицією, Bora Mississauga перезапустила пілотний комплекс, який був спеціально побудований для розробки та клінічного виробництва та відокремлений від комерційної виробничої діяльності.

Заклад має 25 гнучких приміщень, які включають туманні душі та окремий блок обробки повітря для клінічного виробництва звичайних і сильнодіючих сполук у різних розмірах партій для пероральних твердих доз, а також рідин, кремів та мазей.

Дільниця в Міссіссозі також придбала Gerties MINI-PACTOR®, лабораторне рішення для ущільнення катків, яке буде введено в експлуатацію у другому кварталі 2022 року.

У Чжунані компанія збирається ввести в експлуатацію розробку/клінічну зону, призначену для локалізації. Цей простір дозволить Bora безпечно працювати з високоефективними пероральними твердими дозованими продуктами, які класифікуються як рівень OEB 4, <0,01 мг/м3. Також буде додано нову лінію блістерів, щоб доповнити поточні можливості пакування таблеток і капсул на місці.

Очікується, що будівництво в Чжунані розпочнеться у другому кварталі 2022 року, а експлуатація запланована на перший квартал 2023 року.

Генеральний директор Bora Боббі Шенг сказав, що інвестиції в Чжунань і Міссіссаугу «справді підсилюють прихильність нашої компанії до наших об’єктів» і є «свідченням команд і талантів, які у нас є».

«Тепер ми маємо намір інвестувати далі в нашу стратегію зростання і продовжувати залишатися найкращим партнером CDMO, яким ми можемо бути», — сказав він.


https://www.cphi-online.com