Cphem | ACINO (Швейцарія) уклала дистриб’юторську угоду з фармацевтичною компанією Bosnalijek d.d. (Боснія і Герцеговина) на комерційну реалізацію і просування препарату НОМІГРЕН БОСНАЛЕК®

Bosnalijek та ACINO підписали дистрибуційну угоду


Фармацевтична група компаній ACINO (Швейцарія) уклала дистриб’юторську угоду з фармацевтичною компанією Bosnalijek d.d. (Боснія і Герцеговина) на комерційну реалізацію і просування препарату НОМІГРЕН БОСНАЛЕК® від 3 березня 2021 р.


ACINO займатиметься просуванням і комерціалізацією в Україні препарату для запобігання судинному головному болю: мігрень, кластерний головний біль.

acino_zaika.png «Партнерство — невід’ємна частина нашої стратегії. Ця угода ще більше розширила наш продуктовий портфель в Україні, де ми зарекомендували себе як надійний виробник і провідний постачальник якісних фармацевтичних препаратів. Завдяки появі цього бренду у нашому портфелі ми розширили пропозицію у сфері лікування болю, забезпечуючи доступ пацієнтів та медичних працівників до якісної медицини в країні. Як надійний партнер ми будемо здійснювати імпорт, дистрибуцію, маркетинг, а також відповідати за проведення заходів, спрямованих на підвищення інформування пацієнтів про захворювання в рамках цієї угоди, щоб наші пацієнти жили повноцінним життям», — зазначив Євген Заїка, регіональний директор ACINO в Україні і країнах СНД.


https://www.apteka.ua/