Cphem | Індійський фармацевтичний ринок швидко розширюється, дедалі більше стаючи стратегічним сектором інвестицій. Таким чином Marchesini Group вирішила зміцнити свою присутність в Індії шляхом конс

Brio Pharma Technologies та Marchesini Group India: нова згуртована команда


Індійський фармацевтичний ринок швидко розширюється, дедалі більше стаючи стратегічним сектором інвестицій. Таким чином Marchesini Group вирішила зміцнити свою присутність в Індії шляхом консолідації та інтеграції команди Brio Pharma Technologies з Marchesini Group India. Це об'єднання дозволить Групі бути ще ближче до своїх клієнтів та гарантувати індійському фармацевтичному ринку присутність на території досвідченої та згуртованої команди. Від передпродажної до післяпродажної підтримки місія цієї синергії полягає в тому, щоб продовжувати надавати ефективні та якісні рішення за підтримки кваліфікованих фахівців, які можуть допомогти клієнтам у виборі найкращого можливого рішення.

Починаючи з травня 2022 р. Г-н Шубхам Мішра обійме посаду головного виконавчого директора Marchesini Group India і базуватиметься в Мумбаї, йому допомагатиме пан Діліш Кападан (Мумбаї) з ділового адміністрування. Бізнес-менеджери: пан Діпак Каббур (Хайдарабад), пан С. Кумар (Ахмадабад), пан Ману Дхагат (Бангалор) стежитимуть за своїми відповідними територіями.

Існуюча команда Marchesini Group в Індії, що складається з пана Дінеша Багве, керівника служби, за підтримки пана Бхушана і пана Сіддхеша в якості сервісних інженерів і пана Маніша Гаха як Менеджер з продажу продовжить свою діяльність у звичайному режимі в офісі в Мумбаї.

https://www.marchesini.com/