Cphem | Виготовлена IMA Safe, підрозділом IMA Pharma, серія C40 може похвалитися найкращим співвідношенням ціни та якості у своєму асортименті, поєднуючи в собі надійність, технології та екологічніст

Лінія блістерної упаковки, C40


Виготовлена IMA Safe, підрозділом IMA Pharma, серія C40 може похвалитися найкращим співвідношенням ціни та якості у своєму асортименті, поєднуючи в собі надійність, технології та екологічність.

IMA Pharma - світовий лідер у розробці та виробництві автоматичних машин для обробки та пакування фармацевтичних продуктів. Консолідована позиція завдяки високому технологічному профілю в поєднанні зі здатністю пропонувати індивідуальні рішення, що відповідають найвишуканішим вимогам ринку, завдяки вузькоспеціалізованим підрозділам: IMA Active (тверді дозовані розчини), IMA Life (асептична обробка та рішення для сушіння сублімації), IMA Safe (рішення для упаковки) та IMA BFB (рішення для кінцевих продуктів).

Зосередьтеся на лінії… Розроблена та виготовлена IMA Safe, серія C40 була спеціально виготовлена для замовників, яким потрібна висока ефективність виробництва для малих та середніх партій та яким потрібна часта зміна формату.

Блістерна машина виробляє до 525 блістерів за хвилину у конфігурації з 3 рядами та 350 блістерів за хвилину у конфігурації з 2 рядами, а швидкість картонажної машини досягає 350 коробок за хвилину. Універсальність автономної C40 дозволяє легко підключати її до інших наступних машин, таких як картонажна, паперова, флоу-пак або кінцеве обладнання для пакування, щоб задовольнити будь-які виробничі потреби клієнта.

Сучасний дизайн у поєднанні з найновішими засобами контролю якості забезпечує повну видимість всього процесу пакування та повну доступність для оператора. Час простою зведено до мінімуму завдяки простим операціям очищення, швидкої та простої зміни формату.

Конструкція серії C40, як і всіх блістерних машин IMA Safe забезпечує ідеальну інтеграцію з технологією локалізації. Крім того, надійність систем подачі зводить до мінімуму втручання оператора в герметизуючу кабіну.

…І на матеріалах нового покоління. Коли справа доходить до стійкого пакування, увага компанії до навколишнього середовища також переходить від просування екологічно сумісних матеріалів до заміни пластику (IMA NOP - No-Plastic Program) для пакування, яке виробляється на машинах IMA, що забезпечує значну економію енергії та економічну вигоду. Блістерна машина C40 сумісна з використанням матеріалів, що переробляються і компостуються та споживає мінімальну кількість енергії. Ця ініціатива є частиною IMA ZERO, корпоративного проекту зі сталого розвитку.

https://packagingspeaksgreen.com/