Cphem | «Дарниця» постійно відслідковує потреби пацієнтів, новітні дослідження в галузі медицини та можливості ринку, щоб допомагати медичним працівникам та пацієнтам покращувати якість життя завдяки

«Дарниця» продовжує створювати нові ліки і під час війни


«Дарниця» постійно відслідковує потреби пацієнтів, новітні дослідження в галузі медицини та можливості ринку, щоб допомагати медичним працівникам та пацієнтам покращувати якість життя завдяки науці, інноваціям та доступності кожному.

Цикл розробки нового лікарського засобу починається з дослідження потреб нашого ринку, поширеності захворювань серед населення та конкурентного середовища. Також у цьому процесі ми звертаємось до останніх провідних світових установок та посібників. Наприклад, для українців найбільш актуальними проблемами зі здоров'ям є розлади нервової системи, біль різного генезу та насамперед захворювання серцево-судинної системи. Відтак компанія «Дарниця» обрала боротьбу з цими проблемами стратегічними напрямками своєї діяльності.

Війна лише підтвердила актуальність цих напрямів. У березні найбільше на ринку, у тому числі у продажах «Дарниці», зросло споживання коштів, що впливають на серцево-судинну систему (+23% на ринку, +45% у Дарниці), та нервову систему, насамперед анальгетики (+51) % на ринку, +37% у «Дарниці») та психолептичні засоби (+56% на ринку, +46% у «Дарниці»).*

У травні одразу два нові препарати від «Дарниці» з'явилися на аптечних полицях, – повідомляється на сайті компанії.

ПЕРІНДОПРЕС® ТРІО** – це сучасна потрійна антигіпертензивна комбінація (периндоприл, індапамід та амлодипін), а отже, потужний та надійний інструмент для контролю цифр артеріального тиску. Коли говоримо про кардіологічних пацієнтів, яким показаний щоденний прийом великої кількості таблеток, то просте «зручність прийому» перетворюється на «якість життя».

Чому слід обрати саме «Періндопрес Тріо»?

  • одна з потрійних комбінацій, якій найбільше довіряють лікарі та пацієнти;
  • біоеквівалентність доведена в авторитетній міжнародній лабораторії, схваленій FDA та ЄС;
  • за доступною ціною;
  • доповнює лінійку периндопресів, що дозволяє персоналізувати антигіпертензивну терапію для кожного пацієнта.

І головне: підтримка українського виробника сьогодні – відновлення держави завтра.

Також сталося розширення лінійки знеболювальних препаратів компанії «Дарниця», препаратом «ДЕКСПРО®» гранули у пакетах. Цей препарат стане прекрасним доповненням до ін'єкційної форми препарату «Дескпро», яка давно зайняла стійкі позиції серед парентеральних знеболювальних препаратів фармацевтичного ринку України.

«Декспро» гранули містять діючу речовину декскетопрофену трометамол та належать до групи нестероїдних протизапальних препаратів.

«Декспро» гранули застосовуються для знеболювання за різних ситуацій: травмах, м'язово-скелетному болю, дисменореї, зубному болю тощо.

Переваги використання "Декспро" гранули:

  • мають виражений знеболюючий ефект;
  • болезаспокійлива дія настає через 30 хвилин після прийому;
  • легко та зручно у застосуванні – вміст пакету розчиняється у склянці води та випивається.

«Навіть під час війни «Дарниця» дивиться у майбутнє. Ми не зупиняли виробництво ні на день, а також продовжуємо створювати нові ліки. У травні на аптечних полицях з'являться два нові препарати. Раніше ми повідомляли, що отримали ліцензію на розробку та виробництво генерічної версії орального протиковидного препарату Паксловід від Pfizer.А також ми визначені ВООЗ як єдина в Україні компанія, яка отримала технологію виробництва мРНК вакцин, що відкриває нам можливість продавати ці препарати у 95 країнах світу та значно розширює наші експортні горизонти. Тож український фармацевтичний бізнес стоїть на варті фарм оборони країни!», – генеральний директор фармацевтичної компанії «Дарниця» Андрій Обрізан.


https://thepharma.media/