Cphem | Дарниця співпрацює з благодійним фондом «Nova Ukraine»

Дарниця співпрацює з благодійним фондом «Nova Ukraine»


Зараз не кожен мешканець України може придбати собі ліки - це стосується вразливих категорій населення: літніх, людей з інвалідністю, вагітних жінок та матерів-одиначок.

Саме тому Благодійний фонд «Nova Ukraine» спільно з харківським медичним координатором - Родіоном Бронніковим, почав співпрацю з провідною фармацевтичною компанією «Дарниця».

З червня 2022 року фонд «Nova Ukraine» закупив у підприємства на потреби Харківщини більше 2000 кг медикаментів, а в липні компанії підписали додатковий договір вже на безоплатну благодійну допомогу.

Ланцюжок співпраці починається з «MediaHub», куди «сходяться» усі заявки з міста Харков. Їх вивіряють та уточнюють разом із американською медичною командою, і потім передають у замовлення. На збір позицій команді «Дарниці» потрібно максимально мало часу - у середньому, через два робочі дні замовлення відправляють перевізником.

Далі - на харківському складі все проходить ретельну звірку зі сплаченими рахунками та накладними на товар. Розподіляється між волонтерськими організаціями - trusted partners фонду - які й формували замовлення від населення.

І більше 18 тисяч упаковок вирушають до своїх отримувачів - допомагати стабілізувати тиск, знеболювати, рятувати життя. За неповні два місяці співпраці допомогу отримало близько 4500 людей, які не можуть собі дозволити закупівлі в аптеках з різних причин: у когось бракує коштів, а хтось, після нападі росії, немає поблизу робочих аптечних пунктів.

Важливим у цьому партнерстві є те, що наші погляди на місію та цінності роботи збігаються. Ми працюємо як одна команда, пліч-о-пліч, заради спільної перемоги та прекрасного майбутнього, яке нас неодмінно чекає!

https://www.darnitsa.ua