Cphem | Відзнака 2022 року присуджується по одному номінанту у таких 5 номінаціях: «За сміливість», «За служіння здоров’ю нації», «За самовідданість», «За порятунок», «За людяність»

ДарВідзнака: Фармацевти – це всеукраїнська щорічна відзнака найвідданіших своїй роботі фармацевтів та провізорів


Відзнака 2022 року присуджується по одному номінанту у таких 5 номінаціях: «За сміливість», «За служіння здоров’ю нації», «За самовідданість», «За порятунок», «За людяність».

Премія заснована Фармацевтичною компанією «Дарниця» в 2022 році, коли герої за першим столом працювали під обстрілами, щоб допомогти українцям.

Навіщо премія Україні

1111.png

Що дає відзнака

Darvidznaka1.png

Яких фармацевтів ми шукаємо?

Сміливі, рішучі та відповідальні – це номінанти ДарВідзнаки 2022. Якщо ви або ваш колега-фармацевт виявили людяність та мужність, стійкість та виваженість, допомогли зберегти життя – ви маєте бути серед номінантів.

Заповнюйте анкету та, можливо, саме вас обере наше журі в якості номінанта ДарВідзнаки 2022.

Етапи премії 2022

DV2.png

Номінації

  • ЗА СМІЛИВІСТЬ Сміливість – це бути фармацевтом. Попри обстріли щоранку відчиняти аптеки, затуляти вікна та навіть під сирени виконувати свій професійний обов’язок.
  • ЗА СЛУЖІННЯ ЗДОРОВ’Ю НАЦІЇ Коли цінність здоров’я українців вища за страх повітряних тривог. Наприклад, вам вдалося знайти та доставити ліки з іншого кінця міста людині, яка цього вкрай потребувала.
  • ЗА САМОВІДДАНІСТЬ Ночували в аптеці, не бачили рідних по кілька днів? Усе для того, аби якомога більше українців змогли отримати ліки. Подавайте свою історію в цю номінацію.
  • ЗА ПОРЯТУНОК Кожне життя важливе. Якщо ваша робота допомогла врятувати здоров’я чи життя інших – ви маєте подати свою кандидатуру для включення в номінанти в цій категорії.
  • ЗА ЛЮДЯНІСТЬ Людяність – це здатність брати участь у долі інших людей, співпереживати та допомагати. Маєте історію про фармацевта для цієї номінації – неодмінно діліться.

    Журі ДарВідзнаки

    dv3.png

    https://www.darnitsa.ua