Cphem | Індійська компанія Tanushree Air Techniques прибула з візитом до Казахстану, де провела зустріч із Головою Правління АТ "НК "KAZAKH INVEST" Меіржаном Юсуповим. Під час зустрічі було обговорен

Фармацевтична компанія з Індії зацікавлена у відкритті заводу в Карагандинській області


Індійська компанія Tanushree Air Techniques прибула з візитом до Казахстану, де провела зустріч із Головою Правління АТ "НК "KAZAKH INVEST" Меіржаном Юсуповим. Під час зустрічі було обговорено проєкт будівництва хіміко-фармацевтичного заводу повного циклу в Карагандинській області на території індустріальної зони «Сарань».

Планується, що реалізація проєкту відповідно до міжнародних стандартів GMP призведе до створення 170 робочих місць. Продукція поставлятиметься на внутрішній та прилеглі ринки. Вартість проєкту становитиме понад $30 млн.

У своїй промові директор Tanushree Air Techniques Апурвасінх Чавада розповів про намір відкрити завод із виробництва лікарських препаратів у Казахстані, а також запевнив, що окрім організації виробництва компанія бере на себе обов'язки навчання казахських співробітників роботі з високотехнологічною апаратурою.

«Ми маємо 20-річний досвід роботи у фармацевтичній галузі в Індії, реалізували понад 140 проєктів і поставляємо продукцію до багатьох країн світу. У Казахстані ми плануємо реалізувати проєкт з метою розширення нашого виробничого ланцюжка в Центрально-Азійському регіоні», - заявив Апурвасінх Чавада.

У відповідь Голова Правління національної компанії ознайомив партнерів з інвестиційним потенціалом та заходами підтримки іноземного бізнесу у фармацевтичній галузі, який надає Уряд, а також докладно розповів про діяльність KAZAKH INVEST.

«У рамках наявних ресурсів компанія KAZAKH INVEST готова допомогти кожному інвестору та докласти всіх зусиль для комфортного ведення бізнесу інвесторам з усього світу. Щодо розвитку фармацевтичної галузі країни слід відзначити зростання збільшення обсягів виробництва. Фармацевтична промисловість завдяки ефективним заходам державної підтримки має величезний потенціал для вигідних інвестицій», - підсумував Меіржан Юсупов.

В рамках візиту представники Tanushree Air Techniques відвідають Карагандинську область та З «Сарань».

https://invest.gov.kz