Cphem | Місія Acino - збереження життя та здоров’я. Acino в Україні з перших днів військового вторгнення цілковито зосереджена на допомозі співвітчизникам та наданні всебічної підтримки державі

Acino забезпечує доступним лікуванням українських пацієнтів з хронічними психічними та неврологічними захворюваннями


Місія Acino - збереження життя та здоров’я. Acino в Україні з перших днів військового вторгнення цілковито зосереджена на допомозі співвітчизникам та наданні всебічної підтримки державі.

З метою зменшення вартості лікування українських пацієнтів з хронічними психічними та неврологічними захворюваннями, такими як шизофренія, біполярний афективний розлад, епілепсія, хвороба Паркінсона та ін., компанія повідомляє про запуск короткострокової акційної програми.

Умови:

    1. Участь в акційній програмі можуть взяти всі аптеки та аптечні мережі України, які забезпечують пацієнтів лікарськими засобами, що придбаваються повністю або частково за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів та відпускаються пацієнтам по пільговим рецептам.
    1. Дистриб’ютори, які реалізовують лікарські засоби, зможуть здійснити замовлення препаратів у ТОВ «Асіно Україна» відповідно до цін, що зазначено у Реєстрі оптово-роздрібних цін, зареєстрованого на сайті МОЗ України від 04.08.2021 року.
    1. Аптеки та аптечні мережі можуть замовити лікарські засоби ТОВ «Асіно Україна» у дистриб’юторів, які реалізовують лікарські засоби, з постачально-збутовими надбавками, які передбачені у п.2 Постанові Кабінету міністрів України «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби», №955 від 17.10.2008 року.
    1. Місце проведення акції – вся територія Українит за виключенням тимчасово окупованих областей та територій (Донецька, Луганська, АР Крим, Херсонська, Запорізька, Миколаївська).
    1. Термін дії акції обмежено періодом 26 -30.09.2022 року.
    1. Строк дії акції обмежений періодом часу та кількістю препаратів.

З переліком лікарських засобів можна ознайомитись на сайті компанії.

У разі виникнення будь-яких питань щодо умов проведення акційної програми може бути отримана консультація за телефоном : +380 44 281 23 33 з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 16.00 год або на office_ua@acino.swiss в межах терміну дії акції.

https://acino.ua