Cphem | H&T Presspart Tarragona рада оголосити про постачання сучасного виробничого обладнання, яке стане частиною нашого останнього виробничого модуля, що спрощує виробництво нового дозованого інгал

H&T Presspart оголосила про перше постачання обладнання для нового виробництва MDI


Компанія H&T Presspart Tarragona рада повідомити про постачання сучасного виробничого обладнання, яке стане частиною нашого останнього виробничого осередку, що сприяє виробництву нового дозованого інгалятора для міжнародної фармацевтичної компанії.

Машина для лиття під тиском є частиною нашого найновішого виробничого комплексу, який також включатиме роботи з кінцевим оснащенням (EOAT) та лінії остаточного складання. Цей новий пристрій MDI вироблятиметься в чистому приміщенні за стандартом ISO 8.

Цей новий виробничий осередок - результат спільних зусиль групи розробки та індустріалізації нової продукції (NPDC) компанії H&T Presspart, нашого замовника, а також постачальників виробничого обладнання.

Це важливий крок для H&T Presspart та нашого клієнта у розробці даного продукту MDI. Як контрактна виробнича організація цей новий осередок підкреслює, як H&T Presspart співпрацює з нашими клієнтами, щоб допомогти їм реалізувати свою стратегію, успішно розробляючи та виробляючи медичні пристрої та високоточні компоненти для регульованих ринків.

https://www.presspart.com/