Cphem | Міністр охорони здоров'я РК Ажар Гініят провела зустріч із Міністром закордонних справ та культури Республіки Індія Мінакші Лекхі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я

Індія зацікавлена ​​у локалізації фармвиробництва на території Казахстану


Міністр охорони здоров'я РК Ажар Гініят провела зустріч із Міністром закордонних справ та культури Республіки Індія Мінакші Лекхі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я Республіки Казахстан.

Сторони обговорили розвиток взаємовигідного співробітництва Казахстану та Індії у сфері охорони здоров'я, яке здійснюється відповідно до Меморандуму, укладеного між Міністерством охорони здоров'я Республіки Казахстан та Міністерством охорони здоров'я та сімейного добробуту Республіки Індія у 2011 році.

Також у ході зустрічі сторони висловили взаємну зацікавленість в активізації партнерства за перспективними напрямками у галузі охорони здоров'я, а саме щодо локалізації фармвиробництва на території Казахстану.

«У Республіці Казахстан поставлено завдання щодо доведення частки вітчизняного виробництва до 50% на фармацевтичному ринку до 2025 року. Для досягнення зазначеної мети оффтейк-контракти є одним із ефективних інструментів та суттєвим стимулом для підтримки місцевих товаровиробників», - зазначила А. Гініят.

На завершення зустрічі сторони висловили готовність у зміцненні та розвитку подальшого партнерського співробітництва у сфері охорони здоров'я з урахуванням досягнутих домовленостей.

https://pharm.reviews/