Cphem | Наприкінці 2021 року швейцарська фармацевтична компанія ACINO в Україні представила інноваційний продукт власної розробки та виробництва – #ЦЕГРИБИ® Brain Booster

Інновації на фармацевтичному ринку - ACINO представляє першу в Україні дієтичну добавку на основі медичних грибів


Наприкінці 2021 року швейцарська фармацевтична компанія ACINO в Україні представила інноваційний продукт власної розробки та виробництва – #ЦЕГРИБИ® Brain Booster.

Створюючи рецепт нового продукту, спеціалісти R&D центру ACINO в Україні успішно поєднали досягнення стародавньої східної медицини та сучасні біологічні дослідження.


Дієтична добавка #ЦЕГРИБИ® Brain Booster – натуральний комплекс на основі екстрактів медичних грибів, який рекомендований для підтримки нормального функціонального стану нервової та імунної систем, підвищення працездатності протягом дня.


Активними інгредієнтами #ЦЕГРИБИ® Brain Booster є:

  • їжовик гребінчастий (Lion’s Mane, Hericium erinaceus) – гриб, що може сприяти зменшенню запальних процесів, впливати на фактор росту нервів (NGF), має нейропротекторну активність та покращує когнітивні функції;
  • кордицепс китайський (Cordyceps sinensis) – сприяє поліпшенню пам’яті, має нейропротекторні, антиоксидантні та імуностимулюючі властивості;
  • шиїтаке (Shiitake, Lentinus edodes) – має антиоксидантні та імуностимулюючі властивості, є багатим джерелом вітамінів групи В;
  • чага (Chaga, Inonotus obliquus) – багатий поживними речовинами лікувальний гриб, який позитивно впливає на поліпшення когнітивних функцій, зменшує рівень оксидативного стресу у мозку. Підвищує рівень нейромедіатора ацетилхоліна, котрий відіграє важливу роль у процесах уваги та пам’яті. Може забезпечити імунну підтримку, зменшити запалення і уповільнити процеси старіння.
    Випуск даного продукту здійснюється на фармацевтичному заводі ACINO в Україні – Фарма Старт, який сертифікований відповідно до стандартів належної виробничої практики GMP ЄС. Продукт представлений на ринку України у формі капсул по 90 шт. у флаконі.


Окрім оригінальної назви торгової марки, де у складі є #, що вперше використовується у фармацевтичній галузі України, промоція даного продукту також вирізняється новизною. #ЦЕГРИБИ® Brain Booster можна буде знайти тільки на e-commerce платформах інтернет простору та придбати продукт тільки онлайн з послугою доставки.


Детальніше https://itsamushroom.com.ua/.