Cphem | Команда фармацевтичної компанії «Дарниця» взяла участь у міжнародній фармацевтичній виставці CPHI, що відбулася 1-3 листопада у Франкфурті. Подія зібрала тисячі відвідувачів і учасників виста

Команда «Дарниці» відвідала виставку CPHI у Франкфурті


Команда фармацевтичної компанії «Дарниця» взяла участь у міжнародній фармацевтичній виставці CPHI, що відбулася 1-3 листопада у Франкфурті. Подія зібрала тисячі відвідувачів і учасників виставки та відбулася у двох форматах – офлайн та онлайн.

Щороку CPHI об’єднує понад 100 000 професіоналів фармацевтичної галузі через організацію виставок, конференцій та онлайн-заходів для спілкування, визначення можливостей для бізнесу та розширення глобального ринку. Заходи проходять в Європі, Китаї, Кореї, Індії, Японії, Південно-Східній Азії, Близькому Сході та Північній Америці.

«Дарниця» експортує свою продукцію до 14 країн світу та має більше ніж 400 реєстрацій за кордоном. Компанія має амбітний план додати до своєї географії експорту 4 країни в цьому році, а загалом в перспективі 2024 року - 25 країн. Сфера інтересів «Дарниці» лежить в регіонах Європи, Африки, Близького сходу та Азії. Вже під час повномасштабної війни в квітні компанія отримала сертифікат Належної виробничої практики (GMP) виданий регуляторним органом Австралії, який відкриває ринок цієї країни для ліків виробництва «Дарниці». Компанія дотримується етичних стандартів світового рівня.

«Участь у міжнародних фармацевтичних виставках надзвичайно важлива як для підтримки існуючих бізнес-стосунків, так і для створення нових. Так, ми провели зустріч з потенційними партнерами нового для нас регіону LATAM (Мексика, Коста-Ріка). Це була підготовча зустріч перед візитом в цей регіон у наступному півріччі. Також зустрілися з представниками Кот-д'Івуар та ПАР, з якими ми розпочали діалог ще на виставці Africa Health в жовтні. Варто зазначити, що ми провели комплексну оцінку потенційних експортних напрямків і визначили на основі ряду фільтрів Африку та LATAM ключовими напрямками для розширення експорту», - зазначив Олександр Торгун, Директор з експорту та регуляторних питань фармацевтичної компанії «Дарниця»


https://www.darnitsa.ua