Cphem | Група компаній ChargePoint Technology, що спеціалізується на перекачуванні порошків та рідин, оголосила про придбання PuroVaso, оптового постачальника одноразових контейнерів, вантажно-розван

Компанія ChargePoint Technology купує PuroVaso для розширення асортименту рішень для транспортування порошків та рідин


Група компаній ChargePoint Technology, що спеціалізується на перекачуванні порошків та рідин, оголосила про придбання PuroVaso, оптового постачальника одноразових контейнерів, вантажно-розвантажувального обладнання та аксесуарів для ринків фармацевтики, біофармацевтики та медико-біологічних наук.

З додаванням PuroVaso у портфоліо технологій герметизації та стерильного перенесення ChargePoint Technology у виробників фармацевтичної продукції з'явиться більш широкий вибір продуктів для зберігання та транспортування порошків та рідин, щоб вирішувати специфічні завдання. Компанія ChargePoint Technology є постачальником рішень для стримування порошку та асептичних перепускних клапанів, надаючи своїм клієнтам гарантію безпеки оператора та стерильності у фармацевтичній, біотехнологічній, хімічній та переробній промисловості.

Генеральний директор ChargePoint Technology Кріс Екклс (Chris Eccles) заявив: «PuroVaso має великий технічний досвід у галузі фармацевтичної обробки, транспортування, обробки та зберігання з широким портфелем продуктів, на які клієнти покладаються в критично важливих технологічних процесах. Завдяки своїм широким знанням процесів, рішенням та невпинна орієнтація на клієнта, PuroVaso пропонує передові рішення для строго регульованих фармацевтичних та біофармацевтичних ландшафтів, а також для низки інших критично важливих ринків. Ми дуже раді, що PuroVaso приєднався до портфоліо рішень ChargePoint».

Крім того, Стів Босуелл, співзасновник та директор PuroVaso, прокоментував: «Ми дуже пишаємося тим, що розробили рішення для обробки, яке забезпечує в цілому покращений та стійкий підхід до поводження з порошками. Настав час дозволити лінійці продуктів PuroVaso розкрити свій дійсний потенціал за допомогою Chargepoint.


https://www.cphi-online.com