Cphem | Нещодавній будівельний бум та контракти Lonza дозволяють виробнику виглядати позитивно, оскільки він вступає у другу половину року

Lonza повідомляє про двозначне зростання у першому півріччі завдяки високому попиту на фармацевтичні препарати


Нещодавній будівельний бум та контракти Lonza дозволяють виробнику виглядати позитивно, оскільки він вступає у другу половину року.

Згідно з фінансовим звітом Lonza за перше півріччя, опублікованому в п'ятницю, швейцарський виробник повідомив про продаж у розмірі 3 млрд. швейцарських франків, або 3,1 млрд. доларів, що забезпечило їм загальне зростання продажів на 16,8%.

За даними компанії, базова EBIDTA за перше півріччя для Lonza також зросла на 33,1%. Компанія, як і раніше, націлена на зростання продажів та EBIDTA від низького до середнього рівня цього року.

Lonza сказав, що, незважаючи на неспокійний ринок у першій половині року, компанія змогла орієнтуватися у важких умовах.

У заяві, відправленій Endpoints News електронною поштою, кілька факторів сприяли зростанню в першій половині року, «включаючи попит на послуги CDMO, що зберігається, у сфері охорони здоров'я та комерційні можливості, а також внутрішню увагу до операційної досконалості», — йдеться в заяві.

В даний час Lonza уклала контракт на виробництво вакцини Covid-19 для Moderna та виробництво 300 мільйонів доз на рік на своєму підприємстві у Нідерландах.

Протягом першого півріччя компанія також продовжувала органічне зростання, інвестуючи близько 28% своїх продажів у капіталовкладення. Lonza також планує розширити свої пропозиції клітинної та генної терапії, а також ринок капсул у другій половині року.

Нещодавні будівельні проекти Lonza також сприяли загальному зростанню у першому півріччі. Компанія завершила розширення своїх лабораторій з розробки та виробництва АФІ в Наньші, Китай, щоб розширити свої можливості з виробництва високоефективних АФІ та розширити виробничі площі. Компанія також завершила будівництво заводу з виробництва малих молекул у Бенді, штат Орегон.

Але їхнє останнє оголошення про великомасштабне комерційне підприємство з розливу та обробки ліків вартістю 519 мільйонів доларів у місті Штайн, Швейцарія, вселяє оптимізм щодо перспектив компанії.

«Ми раді зберегти стабільні фінансові показники у першому півріччі 2022 року завдяки прихильності та підтримці глобальної спільноти співробітників Lonza. У рамках запланованих на цей рік капітальних витрат ми оголосили про значні стратегічні інвестиції в компанію Biologics, спрямовані на будівництво нового комерційного підприємства з розливу та оздоблення у Штайні (Швейцарія). Це допоможе нам задовольнити попит клієнтів на інтегровану пропозицію та забезпечити довгострокову цінність для нашого бізнесу», - заявив генеральний директор Lonza П'єр-Ален Руф'є.

Хороші новини надходять, оскільки інші виробники як в Азії, так і в Європі вкладають значні кошти в об'єкти та кампуси по всьому світу, оскільки Lonza прагне не відставати від конкурентів у всьому світі.

https://endpts.com/