Cphem | Marchesini Group оголошує про придбання 100% SEA Vision Group, компанії, заснованої в Павії, яка стала лідером у створенні систем відстеження, збору даних та контролю у секторі пакування фарм

Marchesini Group купує 100% SEA Vision Group


Marchesini Group оголошує про придбання 100% SEA Vision Group - компанії, заснованої в Павії, яка стала лідером у створенні систем відстеження, збору даних та контролю у секторі пакування фармацевтичних препаратів та косметики. Придбання, яке почалося в 2018 році з початкової купівлі 48% акцій SEA Vision Group, є завершенням однієї з найзначніших ринкових операцій, здійснених Marchesini Group за її майже п'ятдесятирічну історію.

Після придбання П'єтро Кассані, головний виконавчий директор Marchesini Group, стане головою ради директорату SEA Vision Group, до якої також увійде Мішель Чей, співзасновник компанії в Павії, який збереже роль генерального директора. За стратегічним вибором Marchesini Group і відповідно до її звичайної політики, нова корпоративна структура не заважатиме плану розширення SEA Vision Group, який прогнозує оборот понад 50 мільйонів євро на 2022 рік.

"Ми займаємося питаннями Індустрії 4.0 вже понад 20 років, задовго до того, як вони стали гарячою темою", - прокоментував П'єтро Кассані. «Входження SEA Vision Group до складу Marchesini Group дозволить нам створювати пакувальні лінії, ще більш інтегровані з системами технічного зору та контролю, щоб гарантувати нашим клієнтам постійне покращення характеристик та високий рівень персоналізації».

«Після багатьох років стратегічного партнерства сьогодні ми завершуємо наш вступ до групи Marchesini: ця операція забезпечить SEA Vision Group найкращі умови для зростання на міжнародному ринку і ще більше зміцнить наші сильні амбіції в галузі розвитку», — зазначив Мішель Чей, Генеральний директор SEA Vision Group. «Усі проекти, над якими ми старанно працюємо, щоб запустити нові продукти з використанням методів штучного інтелекту, таких як Line Clearance, або в областях Vision та Traceability, продовжуватимуться ще з більшою силою. Ми також збережемо нашу комерційну незалежність — іншими словами нашу ідентичність».

Діяльність SEA Vision Group увінчує довгострокову стратегію, спрямовану на інтеграцію цілої плеяди машинобудівних підприємств, контрольованих Marchesini Group, з деякими провідними італійськими компаніями, які займаються розробкою програмного забезпечення. Саме у світлі цієї стратегії SEA Vision Group нещодавно придбала компанію ARGO Vision, що спеціалізується на штучному інтелекті, в той час як Marchesini Group завершила поглинання Proteo Engineering, що спеціалізується на промисловій автоматизації, та Auteco, творця рішень у галузі автоматизації, управління процесами та цифровізації робочих процесів. Більше того, в 2021 році Marchesini Group придбала міноритарний пакет акцій болонського стартапу Eyecan, власник інноваційної технології, доповненої алгоритмами штучного інтелекту, яка дозволяє роботам, оснащеним зором, навчати роботизовані системи, встановлені на лініях Marchesini Group, тим самим прискорюючи пакувальні цикли.

"За допомогою внутрішнього управління складною динамікою, пов'язаною з цифровізацією виробничих процесів, ми маємо намір поєднати машинобудування з робототехнікою та програмним забезпеченням, а виробництво з цифровізацією та штучним інтелектом", - прокоментував Мауріціо Маркезіні, Голова Marchesini Group і віце-голова Confindustria, відповідальний за ланцюжки поставок.

«Мета полягає в тому, щоб перетворити виробничі лінії, які упаковують, серед іншого, такі продукти, як вакцини від Covid та ліки від раку, на об'єкти, які можуть бути повністю взаємопов'язані, щоб пропонувати нашим клієнтам технічне обслуговування в режимі реального часу відповідно з найвищими необхідними стандартами щодо галузей, у яких ми працюємо».


https://www.marchesini.com