Cphem | 2022 - рік дуже важливої віхи для підрозділу, який розробив свою бізнес-стратегію, орієнтуючись як на європейський, так і на американський ринки завдяки дочірній компанії MG America в Нью-Дже

MG2: 25 років відділу упаковки


2022 - рік дуже важливої віхи для підрозділу, який розробив свою бізнес-стратегію, орієнтуючись як на європейський, так і на американський ринки завдяки дочірній компанії MG America в Нью-Джерсі.

Придбавши MAB у 1997 році, MG2 скористалася досвідом, отриманим у фармацевтичному процесі, та визначила точки дотику між двома бізнесовими галузями, щоб розширити портфоліо. Тому компанія MG2 розробила різні рішення з широкими можливостями налаштування, оптимізувавши тим самим внутрішні витрати на проектування при збереженні якості та надійності, типових для машин MG2.

Насправді, у світі упаковки кожне рішення може бути зовсім відмінним від інших, і проекти, чи то для фармацевтичних та нутрицевтичних препаратів, чи для косметики, можуть вимагати індивідуального налаштування та пошуку завжди нових та надійних технічних рішень.

Таким чином, за минулі роки MG2 вдалося завершити портфоліо продуктів на всіх етапах упаковки: сьогодні вона пропонує комплексні лінії, що включають блістерні машини, картонажні, формувальні машини, упаковщики коробки і укладачі на піддони.

Технічна еволюція та нова чутливість, що торкнулася і світу упаковки, як і 25 років тому, закликають MG2 до нових викликів. Це випадок стійкості: в даний час одним з основних факторів є використання пакувальних матеріалів, що переробляються, крім того, MG2 зарекомендувала себе як постачальник повних ліній, здатних керувати навіть цим типом екологічно чистих продуктів, дозволило компанії придбати ще більше акцій на висококонкурентному ринку.

https://www.mg2.it