Cphem | Група фармацевтичних компаній Kusum Ukraine пожертвувала ₴1 000 000 на благодійний проєкт "Шоломи для Сумщини", який KSE Foundation створив разом Сумською ОВА та її головою Дмитром Жвицьким

Ми завжди поруч, щоб допомагати


Група фармацевтичних компаній Kusum Ukraine пожертвувала ₴1 000 000 на благодійний проєкт "Шоломи для Сумщини", який KSE Foundation створив разом Сумською ОВА та її головою Дмитром Жвицьким.

Проєкт стартував у травні 2022 року та на сьогоднішній день було зібрано $49 830. ТОВ "Кусум Фарм" перерахувало близько $27 000.

Варто відзначити, що шолом є критичним фактором для збереження життя наших солдатів.

"Кусум" – одна з десяти найбільших фармацевтичних компаній України, що працює на ринку вже більше 10 років. З перших днів активної фази війни Кусум робить все можливе, щоб допомогти. Компанія надає благодійну допомогу лікарськими засобами, перераховує кошти та передає майно на потреби ЗСУ, допомагаємо іноземним студентам, лікарям, фармацевтам і пересічним громадянам, та багато іншого. Загальна сума допомоги від Кусум вже становить більше 95 мільйонів гривень.

“Група фармацевтичних компаній “Кусум” з початком війни відразу чітко зрозуміла, що від неї потребується і зробила вклад у декількох напрямках гуманітарної діяльності. З початку війни Кусум перевела більше 11 000 000 гривень на потреби ЗСУ, передала більше 100 000 упаковок лікувальних препаратів, допомогли більше ніж 360 лікувальних закладів України та переправили більше 25 тонн гуманітарної допомоги з Індії. Завдяки відвазі співробітників компанії було врятовано 750 іноземних студентів, які опинилися в оточеному м.Суми без води та продуктів харчування. Для KSE Foundation велике задоволення співпрацювати з таким грамотним та організованим партнером”, - заявила голова KSE Foundation Світлана Денисенко.


https://www.facebook.com