Cphem | Міністр охорони здоров'я РК Ажар Гініят провела зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Казахстан у Франції Гульсарою Арістанкуловою

Міністр охорони здоров'я РК та Посол РК у Франції обговорили питання співпраці


Міністр охорони здоров'я РК Ажар Гініят провела зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Казахстан у Франції Гульсарою Арістанкуловою. Про це повідомляється на офіційному інформаційному ресурсі відомства.

У ході зустрічі сторони обговорили питання співпраці між Казахстаном та Францією, регламентовані Декларацією про наміри щодо співпраці у галузі охорони здоров'я.

Декларація підписана між МОЗ РК та Міністерством з питань зовнішньої торгівлі та економічної привабливості Франції у травні 2021 року. Цей документ передбачає розвиток співробітництва у галузі академічної мобільності та підвищення кваліфікації медичних кадрів; онкології та санітарно-епідеміологічного благополуччя; охорони здоров'я жінок та дітей; первинної медико-санітарної допомоги; медичних технологій та інновацій.

На закінчення зустрічі сторони висловили готовність розвивати двосторонню взаємодію, спрямовану на зміцнення системи охорони здоров'я Казахстану.

https://pharm.reviews