Cphem | Наглядова рада фармацевтичної компанії "Фармак" (Київ) переобрала Володимира Костюка на посаді виконавчого директора.

Наглядова рада компанії "Фармак" переобрала виконавчого директора


Наглядова рада фармацевтичної компанії "Фармак" (Київ) переобрала Володимира Костюка на посаді виконавчого директора.


Згідно з повідомленням прес-служби компанії, відповідне рішення ухвалено 17 грудня.


Як повідомлялося, АТ "Фармак" (Київ) за підсумками 2020 року отримало чистий прибуток у розмірі приблизно 1,138 млрд грн, що майже на 7,8% більше, ніж у 2019 році (1,056 млрд грн). За підсумками 2019 року "Фармак" отримав чистий прибуток у розмірі 1,056 млрд грн, що майже співпало з показником 2018 року - 1,05 млрд грн, за підсумками 2018 року збільшив чистий прибуток на 25,16%.


"Фармак" - лідер фармацевтичного ринку з часткою 5,9% у грошовому вираженні. Компанія виробляє лікарські засоби у всіх чотирнадцяти терапевтичних групах. Серед основних напрямів - протизастудні, ендокринологічні, гастроентерологічні, кардіологічні, неврологічні портфелі. Щорічно "Фармак" виводить на ринок майже 20 нових складнокомпонентних сучасних препаратів, у розробці на сьогодні приблизно сто лікарських засобів.


За даними Держреєстру, кінцевим бенефіціарним власником компанії "Фармак" є голова наглядової ради Філя Жебровська, яка володіє 80% акцій компанії.

https://interfax.com.ua/