Cphem | Novartis засуджує війну в Україні та надає гуманітарну допомогу, фінансові пожертвування, а також значні обсяги медикаментів людям, які постраждали від війни.

Novartis відновлює роботу в Україні


Novartis засуджує війну в Україні та надає гуманітарну допомогу, фінансові пожертвування, а також значні обсяги медикаментів людям, які постраждали від війни.

Як фармацевтична компанія, на сьогоднішній день ми поставили понад 1,3 мільйона упаковок антибіотиків, болезаспокійливих засобів, засобів для лікування серцево-судинних захворювань та онкології, що становить понад 33 мільйони доларів США у вигляді медичної допомоги, щоб підтримувати постачання тим, хто залежить від цих ліків в Україні та у прикордонних районах, де люди шукають притулку. Це на додаток до початкової пожертвування у розмірі 3 мільйонів доларів США благодійним організаціям, які підтримують біженців та переміщених осіб в Україні та прикордонних країнах.

Організації пацієнтів (ОП) стикаються з безпрецедентним завданням щодо надання своїх основних допоміжних послуг та задоволенню нагальних додаткових потреб під час війни в Україні. Це включає такі послуги, як переклад пацієнтів для лікування за кордон, переклад медичних звітів та даних про пацієнтів, а також поширення інформації про лікарні, готові прийняти пацієнтів, і т. д. ВП приймають виклик із забезпечення здоров'я та безпеки своїх клієнтів, яким допомагає Novartis. 1 мільйон доларів США як допомога.

Вивчивши чинні в країні протоколи безпеки і отримавши рекомендації, які ми регулярно переглядатимемо, ми почали дистанційно відновлювати ділові операції, щоб допомогти країні, що роздирається війною, відновити деякі основні критично важливі бізнес-процеси.

Наша команда в Україні прагне повернутися до своєї роботи та зіграти свою роль у збереженні нашого пріоритету, щоб гарантувати, що ті, хто потребує життєво важливих ліків, матимуть максимальну підтримку від Novartis та Sandoz.

Безпека наших людей залишається нашою метою номер один, і ми постійно переглядатимемо ситуацію і наші ділові операції в Україні.

https://www.novartis.com/