Cphem | На мапі України з’явилася ще одна точка під брендом «ФІТОФАРМ» – ми переїхали у новий офіс

Новий офіс — нові плани: «ФІТОФАРМ» змінив адресу


На мапі України з’явилася ще одна точка під брендом «ФІТОФАРМ» – ми переїхали у новий офіс.

Отже, друзі, відбулося! Нарешті ми відкрили двері більш просторого офісу, де вже почуваємося, як удома: тут світло, тепло та дуже затишно.

Тепер надсилати документи, листи, посилки Новою Поштою або ж приїздити в гості до нас можна за фактичною адресою: 08171 Київська обл., Києво-Святошинський район, с. Хотів, вул. Промислова, 3.

Відправляти кореспонденцію Укрпоштою, просимо на наступну адресу: Одеське шосе, 1, с. Чабани, Київська обл., 08162, а/с 8.

Змінилася і наша адреса місцезнаходження (так звана юридична адреса). Тепер у всіх документах, де повинна бути зазначена адреса місцезнаходження, треба вказувати наступну адресу: 02090, м. Київ, вул. Алматинська, 12.

Насправді, наш переїзд не був несподіваним. Ми планували його ще в мирні часи.

Минулий рік увійшов в історію компанії «ФІТОФАРМ», як знаковий. Окрім успіхів нашої компанії на внутрішньому ринку та в експорті, ми придбали об’єкт площею 2,5 Га, який вже має приміщення та внутрішню інфраструктуру. І, що важливо для ведення бізнесу, географічно вигідно розташований щодо м. Києва. Саме в цей офісно-складський комплекс ми й переїхали.

Ми покладаємо надії на нові плани, які будемо втілювати на новому місці: поступове відновлення асортименту препаратів спочатку контрактного, а потім і власного виробництва.

Працюємо і наближаємо перемогу. Все буде Україна!

https://fitofarm.ua/