Cphem | Продовжуємо надавати актуальну інформацію про стан справ та діяльність компанії БІОТЕСТЛАБ у воєнний час.Найголовніше: робота виробничих та складських потужностей у Києві з початку війни не з

Оновлена інформація про операційну діяльність компанії БІОТЕСТЛАБ


Продовжуємо надавати актуальну інформацію про стан справ та діяльність компанії БІОТЕСТЛАБ у воєнний час.

Найголовніше: робота виробничих та складських потужностей у Києві з початку війни не змінилася. Вони не зазнали жодних пошкоджень внаслідок бойових дій.

Виробництво БІОТЕСТЛАБ в перший місяць війни працювало з частковими обмеженнями. Керівництво компанії вжило заходів для забезпечення роботи тією мірою, якою це було можливо, наскільки це відповідало потребам клієнтів і було безпечним для співробітників, були враховані логістичні обмеження в Києві та Україні.

При цьому з перших днів ми почали релокацію складу, налагодження логістики та продажів, запланували порядок дій та бюджети відповідно до нових реалій. Завдяки щоденній комунікації всього колективу ми швидко налагодили постачання по Україні та знайшли нові рішення для відправлення товарів на експорт та імпорту необхідних для виробництва компонентів.

Незважаючи на закриття аеропортів та блокування російським флотом українських портів Чорного та Азовського морів, компанія БІОТЕСТЛАБ продовжує виконувати експортні контракти. Завдяки новим логістичним ланцюгам вже здійснені та продовжуються поставки продукції автотранспортом, літаками з аеропортів країн ЄС (Варшава, Будапешт) та морем (порти Констанца та Варна) до Єгипту, Туреччини, Азербайджану, Іраку, Казахстану, Узбекистану, В’єтнаму, Непалу, Бахрейну та інших країн.

Критично важливий запас вакцин та іншої продукції переміщено на нову локацію у Тернопільській області. Станом на 18.05.2022 р. відстань від нового складу до найближчої зони бойових дій становить понад 800 кілометрів.

Продовжує працювати департамент реєстрації. Завершено реєстрацію вакцини проти класичної чуми свиней лінійки Суімун в Азербайджані та п’яти вакцин для птиці лінійки Полімун в Узбекистані. Триває робота з розробки препаратів, проведення клінічних досліджень та реєстрації. Отримано реєстраційні посвідчення в Україні на вакцину Полімун ІБК ВАР 2 та комплексний антимікробний і протизапальний засіб Кетафур.

Плануючи майбутні кроки, БІОТЕСТЛАБ продовжує будівництво нового виробничого комплексу під Києвом, а також проводить перемовини з профільними компаніями в ЄС щодо організації спільного та контрактного виробництва продукції на території ЄС для диверсифікації ризиків.

Зважаючи на обставини, багато галузей вже відчули вплив війни на здорожчання виробництва, обумовлене зростанням цін на компоненти та сировину, енергоносії, пальне, логістичні послуги, і ми – не виключення. Але водночас ми розуміємо, що це глобальна тенденція, і всі учасники ринку знаходяться в тих самих умовах.

Компанія БІОТЕСТЛАБ має більше 30 років досвіду організації роботи, зокрема в управлінні кризовими ситуаціями. Ми успішно пройшли кілька періодів стрімкої девальвації валют, роки двох революцій та війни на сході України. В цю кризу ми увійшли найзгуртованішим, найпрофесійнішим колективом за всю історію компанії.

Зважаючи, що штами, технології виробництва повністю збережені й колектив продовжує працювати, а керівництво компанії вживає антикризових заходів, має чіткий диверсифікований план дій та розвитку, ми впевнені, що БІОТЕСТЛАБ і надалі зможе задовольняти потреби ринку та наших клієнтів в якісних ветеринарних препаратах.

Компанія постійно отримує неймовірні слова підтримки від партнерів з різних куточків планети. Дякуємо! Нам це дуже важливо!

Керівництво продовжить аналізувати вплив російського вторгнення на бізнес компанії та надаватиме додаткову та оновлену інформацію на сайті: https://www.biotestlab.ua/en/.

https://www.biotestlab.ua/