Cphem | Компанія Berlin Chemie глибоко засмучена трагічною ситуацією в Україні, руйнуванням та жертвами серед мирного населення. Ми категорично засуджуємо всі акти агресії в Україні та світі, доклада

Оновлена позиція компанії Berlin Chemie щодо ситуації в Україні


Компанія Berlin Chemie глибоко засмучена трагічною ситуацією в Україні, руйнуванням та жертвами серед мирного населення. Ми категорично засуджуємо всі акти агресії в Україні та світі, докладаємо значних зусиль для допомоги в розвʼязанні гуманітарної кризи та забезпеченні доступу пацієнтів до лікарських засобів.

З першого дня війни ми робимо все можливе для забезпечення пацієнтів ліками, зокрема:

  • Поставили більше 213,000 упаковок гормонального препарату L-Тироксин в якості гуманітарної допомоги для МОЗ та благодійного фонду “Пацієнти України”. Ці препарати були розподілені по різним областям України, в тому числі завдяки партнерам доставлялися невеликими партіями на окуповані території.
  • Надали благодійну допомогу медичним закладам Укрзалізниці, які в тому числі приймали евакуйованих громадян. Допомога включала в себе знеболювальні засоби, медикаменти для лікування шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи.
  • Передали Міністерству охорони здоровʼя України різноманітні лікарські препарати - засоби для лікування цукрового діабету, серцево-судинних захворювань та L-Тироксин.

На сьогодні загальна сума благодійного внеску Berlin Chemie сягає 1 мільйон євро. Зокрема, ми пожертвували понад 420 000 євро Червоному Хресту для розвʼязання нагальних гуманітарних задач.

Також ми змінили підхід до нашої роботи в росії. Зокрема, зупинили всі інвестиції, витрати на рекламу та найм співробітників. Ми продовжуємо слідкувати за ситуацією та працювати відповідно до міжнародних санкцій.

Окремо хочемо наголосити, що всі лікарські засоби, що імпортуються в Україну, вироблені на заводі Berlin Chemie в Німеччині.

Ми підтримуємо український народ і сподіваємося, що мир настане якнайшвидше.

https://www.berlin-chemie.ua/