Cphem | У цей складний та непростий час для України компанія «Орісіл-Фарм» відновила та продовжує виробництво своєї продукції

«Орісіл-Фарм» відновила своє виробництво та готова надати послуги з виробництва ліків фармкомпаніям, які переїхали на Західну Україну


У цей складний та непростий час для України компанія «Орісіл-Фарм» відновила та продовжує виробництво своєї продукції – Атоксіла, Елімінал гелю, Алко-Сорба, КлінТона та Орісепта. Ми працюємо заради вашого здоров'я.

Компанія «Орісіл-Фарм» з початку повномасштабної війни підтримує ЗСУ шляхом перерахування коштів, надання ліків, закупівлі необхідної допомоги військовим та нужденним людям. У мирний час ми підтримуємо дитячі будинки, притулки для тварин, займаємось благодійністю. Любимо тварин і дбаємо про навколишнє середовище. У містах Київ, Львів та Калуш висадили понад 50 дерев у паркових зонах та організували годівниці для птахів.

Ми готові надати фармкомпаніям, які змушені переїхати на Західну Україну для продовження своєї роботи, послуги з виробництва ліків на контрактній основі, щоб підтримати ринок та надати споживачам необхідні їм медикаменти.

Протягом 18 років компанія втричі збільшила виробничі площі, запустила чотири ділянки виробництва гелевих форм та займає лідируючі позиції на ринку препаратів еферентної терапії.

Продукти «Орісіл-Фарм» – це українські препарати високої якості, які користуються визнанням як серед професійної медичної та фармацевтичної спільноти, так і серед пацієнтів.
orisil 2.png

Ми вдячні за довіру та підтримку, це дає нам натхнення працювати, розвиватися та розробляти сучасні та ефективні препарати для відновлення здоров'я та якості життя мільйонів людей!


https://thepharma.media/