Cphem | Посол Румунії в Республіці Молдова - пан Крістіан-Леон Цуркану, відвідав виробничий комплекс Balkan Pharmaceuticals у місті Синжера.

Посол Румунії в гостях у Balkan Pharmaceuticals


Посол Румунії в Республіці Молдова - пан Крістіан-Леон Цуркану, відвідав виробничий комплекс Balkan Pharmaceuticals у місті Синжера.

Під час візиту пана Крістіан-Леона Цуркану разом із генеральним директором компанії паном Василем Казаком обговорили кілька важливих тем, включаючи плани розвитку, а також перешкоди в контексті регіональної кризи.

«Особливо цікавий та повчальний візит до Balkan Pharmaceuticals, однієї з найбільших румунських інвестицій у Республіці Молдова, заснованої у 2006 році. Компанія, розташована в Синжері, з більш ніж 300 співробітниками та інвестиціями у розмірі понад 40 мільйонів євро, є історією успіху та гарним доказом конкретних переваг співпраці між Румунією та Республікою Молдова в економічній сфері», — зазначив Його Превосходительство, пан посол Цуркану.

«Для нас велика честь приймати Його Превосходительство на заводі з виробництва ліків у Синджері! У той же час ми впевнені, що румунські інвестиції в Республіку Молдова підтримуються і цінуються, і візит посла є яскравим прикладом у цьому сенсі!», - сказав Казаку, генеральний директор Balkan Pharmaceuticals.


https://balkanpharmaceuticals.com