Cphem | Національна фармацевтична компанія «ФІТОФАРМ» розпочала діяльність з оптової торгівлі лікарськими засобами на Аптечному складі №1

ПРАТ «ФІТОФАРМ» оновив «Ліцензію на впровадження діяльності щодо оптової торгівлі лікарськими засобами» та розпочав діяльність на нових офісно-складських площах


Національна фармацевтична компанія «ФІТОФАРМ» розпочала діяльність з оптової торгівлі лікарськими засобами на Аптечному складі №1, розташованому за адресою: 08171 Київська обл., Обухівський р-н с. Хотів, вул. Промислова, 3.

Війна змусила нас перебудувати низку робочих процесів. Перш за все, це стосується логістичних ланцюгів та найкритичніших вузлів у цих ланцюгах – складських площ. Як ми повідомляли раніше, через активні бойові дії в Бахмуті нам довелось тимчасово призупинити виробництво, а також перенести склади подалі від бойових дій. Війна руйнує наші міста, але вона не може зруйнувати нашу волю до перемоги, бажання продовжувати свою місію та підтримувати економіку нашої країни. Тому з гордістю ділимося ще одним нашим досягненням – відкриттям нового аптечного складу, який розташований у зручній локації у передмісті Києва.

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками провела перевірку матеріально-технічної бази та кваліфікації персоналу нашого нового Аптечного складу №1. І цю перевірку ми пройшли успішно!

Держлікслужба підтвердила відповідність складу до ліцензійних умов провадження господарської діяльності з оптової торгівлі лікарськими засобами, внаслідок чого ми отримали Ліцензію з оптової торгівлі на Аптечний склад №1, що засвідчено Наказом Держлікслужби №395 від 31.05.2022 р.

В Аптечному складі №1 є все необхідне обладнання для належного зберігання лікарських засобів, зокрема засоби для постійного контролю за температурою та відносною вологістю повітря.

Наш новий аптечний склад вже працює і відвантажує замовлення дистриб’юторів та аптечних мереж.

https://fitofarm.ua/