Cphem | Сьогодні «Фармаско» — це мрія, яка здійснилася, успішна сімейна компанія, взірець того, як ідея однієї людини завдяки родинній підтримці та команді професіоналів була втілена в життя.

Рівно 20 років тому з’явилася на світ українська медична компанія «Фармаско»


Сьогодні «Фармаско» — це мрія, яка здійснилася, успішна сімейна компанія, взірець того, як ідея однієї людини завдяки родинній підтримці та команді професіоналів була втілена в життя.

За 20 років невеличка команда однодумців перетворилася у найвідомішу в світі діагностики компанію-лідера, експерта інноваційних діагностичних та лікувальних рішень. З 2002 року "Фармаско" забезпечує фахівців галузі охорони здоров'я і споживачів високочутливими, специфічними, простими у використанні засобами експрес-діагностики та іншими медичними виробами, пропонуючи продукцію та послуги найвищої якості!

Ми вдячні нашим дорогим Колегам, Друзям, Партнерам, нашим улюбленим Клієнтам, за те, що Ви з нами, за Вашу довіру!
Сьогодні, незважаючи на складні часи для України, компанія «Фармаско» продовжує впевнено рухатися вперед, поступово втілюючи в життя нові мрії і досягаючи нових цілей. Ми знаємо, що якісна і своєчасна діагностика — запорука ефективності лікування та здоров'я пацієнтів, перший крок для перемоги над хворобою. І ми обов'язково переможемо!

https://www.facebook.com