Cphem | 16 вересня поточного року Робоча група на чолі з першим заступником директора Агентства розвитку аптечної мережі Улугбеком Егамовим відвідала Сирдар'їнську область

Робоча група під керівництвом Улугбека Егамова відвідала Сирдар'їнську область


16 вересня поточного року робоча група на чолі з першим заступником директора Агентства розвитку аптечної мережі Улугбеком Егамовим відвідала Сирдар'їнську область.

Цей візит було організовано з метою вивчення стану інвестиційних проектів, що реалізуються на фармацевтичних підприємствах регіону. Так, робоча група ознайомилася з діяльністю спільного підприємства ТОВ "РЕКА-МЕД ФАРМ", іноземного підприємства ТОВ "Новуген Фарма", ТОВ "Омон мед фарм" у Гулистані.

Експерти вирішили питання, пов'язані з експортом лікарських засобів іноземного підприємства ТОВ «Новуген Фарма» на місці і дали відповідні пояснення та інструкції щодо здійснення відповідних заходів щодо встановлення експорту до Республіки Афганістан, а також для державної реєстрації лікарських засобів у Республіка Таджикистан.

Група також вивчала стан організації виробництва інфузійних розчинів ТОВ «RIVER MED PHARM» в Сирдар'їнській області. Як результат, було надано відповідні інструкції щодо прискорення роботи, пов'язаної з ліцензуванням фармацевтичної діяльності. Тому вони проінструктували представників компанії з державної реєстрації препаратів та пред'явленню національного сертифікату GMP.

https://uzpharmagency.uz