Cphem | Компанія SCHOTT Pharma, піонер у галузі рішень щодо зберігання та доставки лікарських засобів для фармацевтичних препаратів, відкрила новий центр виробництва скляних шприців для попереднього

Розвиток виробництва скляних шприців для попереднього наповнення: SCHOTT Pharma відкриває передові технології виробництва в Угорщині.

  • Компанія SCHOTT Pharma провела новаторський захід, присвячений початку будівництва нового виробничого центру для скляних шприців, що попередньо наповнюються в Лукачазі.
  • Компанія планує інвестувати двозначну суму в мільйон євро та створити на об'єкті 120 нових робочих місць.

Компанія SCHOTT Pharma, піонер у галузі рішень щодо зберігання та доставки лікарських засобів для фармацевтичних препаратів, відкрила новий центр виробництва скляних шприців для попереднього наповнення (PFS) на своєму підприємстві в Лукачазі, Угорщина. «З цим кроком ми залишаємося на крок попереду у наданні цінних рішень для зберігання біологічних препаратів, вакцин та ліків останнього покоління на основі мРНК», - сказав Андреас Рейссе, генеральний директор SCHOTT Pharma.

Інвестиції, які обчислюються двозначними числами в мільйонах євро, підтримуються за рахунок коштів місцевого уряду. Збільшення потужностей планується завершити у 2024 році та розраховане на створення 120 нових робочих місць.

«З новим виробництвом у Лукачазі ми додаємо другий виробничий центр для скляних PFS в глобальну виробничу мережу SCHOTT Pharma», - сказав Крістіан Хельбіг, віце-президент за скляними шприцами, що попередньо наповнюються, в SCHOTT Pharma.

Відповідно до філософії компанії про підтримку найвищої якості, він включатиме повністю автоматизовані виробничі процеси, передове обладнання, а також передову систему контролю з відеоспостереженням.

Високоякісні PFS пропонують не тільки стабільне рішення для тривалого зберігання ліків, але й безпечну та зручну систему доставки для пацієнтів та лікарів.

«З нашою системою PFS ми усуваємо майже всі етапи підготовки до ін'єкції та тим самим знижуємо ризик медичних помилок та контамінації. Це відіграє життєво важливу роль у забезпеченні безпеки медичних працівників та пацієнтів», - сказав Хельбіг.

Компанія SCHOTT Pharma пропонує широкий асортимент шприців різних форматів та попередньо протестованих компонентів, таких як кришки та поршні, з яких можуть вибирати фармацевтичні компанії.

https://www.schott-pharma.com