Cphem | Samsung Biologics, провідна організація з контрактних розробок і виробництва (CDMO), сьогодні оголосила про успішне оновлення сертифіката ISO 27001 (Система управління інформаційною безпекою)

Samsung Biologics отримала три міжнародні сертифікати ISO


Samsung Biologics, провідна організація з контрактних розробок і виробництва (CDMO), сьогодні оголосила про успішне оновлення сертифіката ISO 27001 (Система управління інформаційною безпекою), отримання сертифіката ISO 27017 (Інформаційна безпека в хмарних сервісах) та сертифікації ISO 37 (Системи управління боротьби з корупцією).

Церемонія нагородження відбулася спільно з Британським інститутом стандартів (BSI) та посольством Великобританії у Сеулі у штаб-квартирі Samsung Biologics у Сонгдо.

Samsung Biologics — перша глобальна CDMO, яка одночасно отримала два міжнародні сертифікати інформаційної безпеки. Компанія вперше отримала сертифікат ISO 27001 у 2019 році.

Додаткові сертифікати ISO 27017 для хмарних обчислень демонструють заходи Samsung Biologics щодо дотримання суворих глобальних стандартів безпеки та активного захисту інформації, довіреної її клієнтами. У рамках бізнес-процесу контрактний виробник отримує важливі та конфіденційні дані від клієнтів, що робить безпеку ще важливішою.

Сертифікація ISO 37001, перша для компанії, являється ще однією демонстрацією надійності та сумлінності компанії у зниженні ризиків хабарництва та дотриманні вимог законодавства на основі її системи управління протидією корупції.

«Ми дуже пишаємося отриманням сертифікатів ISO, — сказав Джон Рим, генеральний директор і президент Samsung Biologics. - Ці сертифікати демонструють наше дотримання найсуворіших стандартів безпеки та нашу відданість подальшому підвищенню довіри та задоволеності клієнтів».

Samsung Biologics також отримала нагороду Excellence Award за інтегровану систему управління від BSI, яка присуджується компаніям, які досягли визначних результатів у бізнесі відповідно до міжнародних норм.

Samsung Biologics має вісім сертифікатів ISO, включаючи ISO 14001 (Системи екологічного менеджменту), ISO 22301 (Система управління безперервністю бізнесу), ISO 45001 (Система управління охороною праці та промислової безпеки), ISO 50001 (Система управління енергоспоживанням0) та ISO (Система контролю якості).

https://samsungbiologics.com