Cphem | Сардор Карієв, директор Агентства розвитку фармацевтичної промисловості, відвідав з офіційним візитом Угорщину у складі делегації представників Уряду Республіки Узбекистан.

Сардор Карієв відвідав Угорщину у складі делегації представників уряду


Сардор Карієв, директор Агентства розвитку фармацевтичної промисловості, відвідав з офіційним візитом Угорщину у складі делегації представників Уряду Республіки Узбекистан.

У рамках цього візиту представники цих державних фармацевтичних компаній зустрілися та провели переговори. Наприклад, компанія «Медітоп Фармасьютікал Лтд», яка отримала патенти на 13 видів лікарських засобів по всьому світу, експортує свою продукцію більш ніж у 20 країн, у тому числі до Німеччини, В'єтнаму та Японії. Під час зустрічі з представниками компанії Давид Гресковіц та Акц Золтан Сардор Карієв розкрив інвестиційну привабливість фармацевтичного сектору Республіки Узбекистан, а також ознайомив із діяльністю мережевих підприємств.

На зустрічі також було обговорено можливість реалізації інвестиційного проекту з виробництва фармацевтичної продукції (препарати для лікування епілепсії, антибіотики, знеболювальні).

Після зустрічі співробітники компанії Meditop Pharmaceutical Ltd. ознайомили представників Агентства з виробничою ділянкою та науково-виробничою лабораторією.

Експерти на чолі із Сардором Карієвим також відвідали компанію «Гедеон Ріхтер» для вивчення перспектив співпраці. Акції компанії котируються на Будапештській фондовій біржі, відповідають міжнародним вимогам GMP та GDP, мають сертифікати ISO 9001:2015 та ISO 13485:2016. Крім того, представники цієї компанії ознайомили узбецьку сторону з діяльністю виробничого майданчика, науково-дослідної, виробничої лабораторії та науково-дослідного центру.

У ході переговорів сторони розглянули питання про контрактне виробництво лікарських засобів під торговою маркою «Гедеон Ріхтер» в Узбекистані.

Представники Агентства також зустрілися з представниками компанії "Фемфельдогозо". Проведено переговори щодо виробництва медичних меблів та медичного обладнання спільно з ТОВ «Оскар Меблі» в Узбекистані.

https://uzpharmagency.uz