Cphem | Компанія SCHOTT на законних підставах започаткувала окрему компанію для свого фармацевтичного бізнесу, щоб просувати свою стратегію зростання

SCHOTT створює окрему компанію для свого фармацевтичного бізнесу, щоб сприяти подальшому зростанню


Компанія SCHOTT на законних підставах започаткувала окрему компанію для свого фармацевтичного бізнесу, щоб просувати свою стратегію зростання. Фармацевтичний підрозділ міжнародної технологічної групи, що є піонером у галузі стримування фармацевтичних препаратів та системних рішень, останніми роками зростав швидше, ніж ринок. У рамках виділення фармацевтичний бізнес із сьогоднішнього дня працюватиме під новою назвою SCHOTT Pharma AG & Co. KGaA.

«Створюючи окрему юридичну особу для нашого фармацевтичного бізнесу, ми створюємо нові можливості для прискорення нашого прибуткового зростання", - говорить генеральний директор SCHOTT д-р Франк Хайнріхт. "Водночас цей крок дозволяє нам вивчити нові варіанти фінансування, включаючи можливе IPO для SCHOTT Pharma», - додає фінансовий директор д-р Єнс Шульте.

«Фармацевтика залишиться невід'ємною частиною SCHOTT і надалі. Завдяки цьому кроку ми створюємо більше можливостей для органічного та неорганічного зростання та додаткових потенційних інвестицій, щоб до 2030 року стати кліматично нейтральними», — продовжує Хайнріхт.

Фармацевтичні препарати та системні рішення, так само як і виробництво ліків, підпорядковуються найсуворішим правилам. Працюючи на динамічно розвивається з високими вхідними бар'єрами, компанія SCHOTT Pharma має оптимальні можливості для розвитку нових можливостей. Асортимент продукції варіюється від високоякісних флаконів до скляних та полімерних шприців, картриджів та ампул. Компанія виробляє близько 13 мільярдів продуктів на рік для обслуговування сучасних категорій ліків, таких як ліки на основі мРНК та біофармацевтичні препарати. Приблизно щохвилини більше 25 000 людей у всьому світі отримують ін'єкцію ліків, наповнених продуктом SCHOTT Pharma.

«В останні роки наші продажі у фармацевтичному підрозділі постійно зростали, і остання цифра зросла до двозначного числа до 650 мільйонів євро у 2021 фінансовому році, хоча частка продажів, пов'язаних із COVID-19, становила лише близько 3%», каже Шульте.

Компанія інвестує тризначну суму мільйон євро, щоб задовольнити світовий попит. У Німеччині розпочав роботу новий завод з виробництва одноразових полімерних шприців, а в Угорщині зараз будується новий завод з виробництва скляних шприців. Компанія розпочала будівництво нових виробничих будівель у Китаї та планує потроїти свої потужності з виробництва високоякісних стерильних флаконів у США. На сьогоднішній день фармацевтичний підрозділ SCHOTT Group працює як окрема компанія, проте очікується, що виділення буде завершено до кінця року.

SCHOTT Pharma з першого погляду


Спеціальні контейнерні рішення необхідні для забезпечення безпечної доставки життєво важливих ліків людям саме на цьому компанія SCHOTT спеціалізується вже понад 100 років. Кожен день у SCHOTT Pharma працює команда з 4800 осіб з більш ніж 65 країн, щоб зробити свій внесок у глобальну охорону здоров'я. Компанія представлена ​​у всіх основних фармацевтичних хабах з 17 виробничими майданчиками в Європі, Північній та Південній Америці та Азії. В даний час SCHOTT Pharma має понад 1700 клієнтів, включаючи 30 провідних виробників фармацевтичної продукції. Маючи більше 900 патентів та технологій, розроблених власними силами, ультрасучасний центр досліджень та розробок у Швейцарії та близько 130 співробітників у галузі досліджень та розробок, компанія зосереджена на розробці інновацій для майбутнього. Як компанія фонду Carl Zeiss, Група SCHOTT та її дочірні компанії віддані принципам сталого розвитку для суспільства та довкілля. У світлі цього духу компанія SCHOTT Pharma взяла на себе зобов'язання до 2030 стати кліматично нейтральною.

Новаторство – відповідальність – разом


Ці якості характеризують компанію SCHOTT як виробника високотехнологічних матеріалів з урахуванням спеціального скла. Засновник Отто Шотт вважається його винахідником та став піонером цілої галузі. Завжди відкривати нові ринки та сфери застосування з новаторським духом і пристрастю — ось що рухає любителями скла в SCHOTT протягом понад 130 років. Представлена ​​в 34 країнах компанія є висококваліфікованим партнером для високотехнологічних галузей: охорона здоров'я, побутова техніка та побутова техніка, побутова електроніка, напівпровідники та передача даних, оптика, промисловість та енергетика, автомобілебудування, астрономія та аерокосмічна промисловість. У 2021 фінансовому році обсяг продажів компанії, що налічує 17 300 співробітників, становив 2,5 мільярда євро. SCHOTT AG належить Фонду Карла Цейса, одному із найстаріших фондів у Німеччині. Він використовує дивіденди Групи у розвиток науки. Як компанія-засновник, компанія SCHOTT глибоко закріпила відповідальність за співробітників, суспільство та навколишнє середовище у своїй ДНК. Ціль полягає в тому, щоб до 2030 року стати кліматично нейтральною компанією.

https://www.schott-pharma.com/