Cphem | SEA Vision приймає участь у виставці Pharmintech на базі IPACK-IMA 2022 (Rho Fiera Milan, зал 2P – стенд № B24) з 3 по 6 травня 2022 р. Компанія продемонструє останні розробки продуктів, таки

SEA VISION на виставці PHARMINTECH за підтримки IPACK-IMA 2022


SEA Vision приймає участь у виставці Pharmintech на базі IPACK-IMA 2022 (Rho Fiera Milan, зал 2P – стенд № B24) з 3 по 6 травня 2022 р. Компанія продемонструє останні розробки продуктів, таких як Track and Trace і Brand Protection, системи Vision і пакет програмного забезпечення 4.0 yudoo.

Рішення для серіалізації та агрегації, системи Vision, програмний пакет для Фарма 4.0

У групі будуть представлені нові матеріали про системи серіалізації та агрегації. Рішення керують усіма рівнями, визначеними стандартом ANSI/ISA 95: від пристроїв та систем рівня 0-1, встановлених на машинах виробничої лінії, до корпоративного рівня 4, навіть до повідомлення рівня 5 національних регулюючих органів.

Крім того, на виставці у відвідувачів буде можливість дізнатися більше про весь спектр додатків візуального контролю, призначених для контролю продуктів та їх упаковки, починаючи з контролю кодів та символів, закінчуючи присутністю, формою, кольорами та багато інших. Це історичний основний бізнес SEA Vision, у якому компанія має більш ніж 25-річний досвід.

На стенді буде представлена спеціальна зона, присвячена рішенню 4.0 yudoo. Відвідувачі зможуть насолодитися живою демонстрацією комплекту програмного забезпечення для Фарма 4.0, представленого у прямому ефірі з демонстраційного залу штаб-квартири SEA Vision у Павії.

Yudoo - це масштабований і модульний пакет, що включає інструменти для автоматизації (централізоване управління виробництвом, робочими процесами та табелями обліку робочого часу), для цифрової якості (створення безпаперових систем, систем підтримки операцій з очищення ліній), для аналізу даних (аналіз виробничих даних), панель управління бізнес-аналітикою, моніторинг стану та профілактичне обслуговування) та для відстеження(повні рішення для рівня 3 та 4 серіалізації, моніторинг операцій серіалізації).

Переваги, запропоновані цим пакетом, численні та включають можливість централізації виробничих форматів та даних, а також скорочення робочого часу. Пакет може підключатися до існуючих систем компанії, таких як ERP або MES для отримання оновлених даних саме там, де вони є.

У ті ж дні, коли проходить виставка Pharmintech від IPACK-IMA, SEA Vision бере участь у двох заходах, організованих у штаб-квартирі Marchesini у П'яноро, Болонья: Open Door Pharma, яка пройде з 2 по 6 травня та присвячена фармацевтичним рішенням. та Open House Beauty, де демонструються новітні рішення для обробки та пакування косметичних продуктів.

https://www.seavision-group.com/