Cphem | Фонд закупив для потреб Шосткинської військової частини чотири бензинові генератори, які вже передали захисникам. Найчастіше ця техніка є єдиним джерелом енергопостачання під час виконання сл

Шосткинська військова частина отримала допомогу від Благодійного фонду Родини Жебрівських


Чотири генератори енергії для наших генераторів віри в Перемогу.

Фонд закупив для потреб Шосткинської військової частини чотири бензинові генератори, які вже передали захисникам. Найчастіше ця техніка є єдиним джерелом енергопостачання під час виконання службових завдань, тому її наявність є надзвичайно важливою для їх успіху.

«Вчора відвідав Шосткинську військову частину. Побажав хлопцям якнайшвидшої перемоги та передав чотири генератори від Фонду Родини Жебрівських. Військові щиро подякували компанії та Фонду за постійну допомогу та віру в ЗСУ», — поділився Андрій Плацинда, начальник дільниці у Шостці.

Крім підтримки економічного фронту країни, ми також маємо бути надійною опорою для наших захисників. Фонд надає постійну допомогу армії з 2014 року. А від початку повномасштабної війни росії проти України Фонд допомагає ЗСУ, теробороні та цивільним, що постраждали від воєнних дій. За цей час передано ліків, оптичного та навігаційного обладнання, засобів індивідуального захисту, автомобілі тощо на суму понад 21 млн грн.

Не втомлюємося допомагати військовим і разом наближати Перемогу України!

https://www.facebook.com/farmak.ua/