Cphem | SoftGroup з цікавістю слідкує за ходом Узбекистану у розвитку системи відстеження. Оскільки 2 квітня було прийнято постанову Кабінету Міністрів Республіки Узбекистан № 149 «Про запровадження

SoftGroup офіційно зазначено як постачальник та інтегратор Uzbekistan CRPT Turon


SoftGroup з цікавістю слідкує за ходом Узбекистану у розвитку системи відстеження. Оскільки 2 квітня було прийнято постанову Кабінету Міністрів Республіки Узбекистан № 149 «Про запровадження системи обов’язкового цифрового маркування лікарських засобів та виробів медичного призначення», можна сказати, що SoftGroup офіційно входить до списку постачальник та інтегратор Узбекистану CRPT Turon.

Як сертифікований інтегратор, ми розробили рішення, яке забезпечує зв’язок та обмін даними між Узбецькою національною системою відстеження та відстеження – Asl belgisi та всіма учасниками ланцюга поставок (МАУ, виробниками, імпортерами, підприємствами оптової торгівлі тощо). Шлюз SoftGroup® SaTT Uzbek Hub Gateway дозволяє запитувати та отримувати криптографічний захист (криптоключ і криптопідпис для кожного серійного номера завантажувати остаточні дані пакету) та публікувати звіти про серіалізацію та агрегацію відповідно до постанови Уряду №737 «Встановлення обов’язкового цифрового маркування». Система підтримує всі можливі статуси та функції, необхідні ТОВ «КРПТ ТУРОН». Більше інформації про SoftGroup® SaTT Uzbek Hub Gateway.

Що стосується системи відстеження та майбутніх оновлень, SoftGroup регулярно публікує всю відповідну інформацію, включаючи терміни, етапи та вимоги.

Про систему відстеження


Узбекистан є однією з країн регіону СНД, які досить активно працюють над підвищенням якості медичної допомоги на різних стендах. Система відстеження розроблена компанією «CRPT Turon» і називається «Asl belgisi» (узбецький переклад системи «Честний знак», що використовується в Росії). Якщо ви є MAH/Виробником, Імпортером, Оптовиком, Підприємством роздрібної торгівлі чи медичною організацією/Об’єднанням, ви повинні подати заявку на офіційний веб-сайт ТОВ «CRPT TURON». Якщо заявка відповідає вимогам, учасник отримає особистий кабінет та доступ до системи Узбекистану.

https://www.softgroup.eu/