Cphem | Дві провідні компанії об'єднали зусилля для розробки нового рішення для готових для використання флаконів на основі попередньо стерилізованої платформи EZ-fill®, що забезпечує безперешкодну і

Stevanato Group та Gerresheimer AG оголошують про співпрацю в галузі розробки інноваційної платформи готових до використання флаконів для фармацевтичної промисловості


Дві провідні компанії об'єднали зусилля для розробки нового рішення для готових для використання флаконів на основі попередньо стерилізованої платформи EZ-fill®, що забезпечує безперешкодну інтеграцію у стандартні лінії розливу та оздоблення, допомагаючи клієнтам значно підвищити якість та ефективність.

Stevanato Group S.p.A., глобальний постачальник рішень з локалізації, доставки та діагностики ліків для фармацевтичної, біотехнологічної та медико-біологічної промисловості, та Gerresheimer AG, провідний світовий постачальник систем охорони здоров'я та краси, а також систем доставки ліків для фармацевтики, біотехнології та косметики оголосили, що вони спільно розробили високотехнологічну платформу готових до використання (RTU) рішень з початковим акцентом на флакони на основі провідної на ринку технології EZ-fill® Stevanato Group. Передбачається, що це співробітництво допоможе клієнтам підвищити ефективність, покращити стандарти якості, збільшити швидкість виходу на ринок, знизити сукупну вартість володіння (TCO) і знизити ризики ланцюжка поставок.

Stevanato Group і Gerresheimer AG задовольняють зростаючий попит на флакони RTU на ринку, і це партнерство є ринковим стимулом для повної підтримки потреб клієнтів і встановлення золотого стандарту в процесі промислового розливу. Співпраця спрямована на те, щоб зробити флакони RTU стандартом, доступним для широкого кола фармацевтичних компаній по всьому світу, пропонуючи пацієнтам високоякісні рішення та знижуючи складність фармацевтичних операцій. Нове рішення буде доступне іншим гравцям на ринку для стандартизації операцій з розливу та обробки від ранньої стадії розробки ліків до їх комерціалізації. Нова платформа RTU від Stevanato Group та Gerresheimer AG буде використовувати одну і ту ж вторинну упаковку, виробничий процес та метод стерилізації, забезпечуючи постійну доступну потужність та надійне подвійне джерело для фармацевтичної промисловості. Відмінною рисою нової платформи RTU є значне зменшення кількості частинок, що покращує загальну якість та продуктивність рішень RTU. Крім того, клієнти можуть розраховувати на високоякісне рішення, створене двома великими гравцями в індустрії заборони поширення лікарських засобів з довгою історією інновацій. Нова спільно розроблена платформа флаконів та товарний знак будуть детально представлені ринку на виставці CPhI Worldwide у Франкфурті у листопаді 2022 року.

«Наша платформа для флаконів EZ-fill® є найбільш визнаним вибором на ринку для попередньо стерилізованих контейнерів, і ця вдосконалена версія для флаконів RTU виведе на ринок весь свій потенціал з точки зору якості, гнучкості та цінності для фармацевтичних компаній та директорів з маркетингу» - говорить Мауро Стоккі, комерційний директор Stevanato Group. «Завдяки нашій співпраці з Gerresheimer AG ми реагуємо на ринковий попит і розраховуємо досягти ще однієї важливої віхи у створенні надійної екосистеми для підтримки, прискорення та зниження ризику переходу від нерозфасованих флаконів до флаконів EZ-fill®, які вже знаходяться на ринку».

Нова розроблена платформа флаконів RTU відрізняється якістю, сукупною вартістю володіння та стійкістю та виводить використання рішень RTU, таких як флакони, а в майбутньому та картриджі, на новий рівень», - сказав д-р Лукас Буркхардт, член правління Gerresheimer AG. «Через значне зниження кількості частинок якість значно підвищується. Наше нове інноваційне рішення переконає ринок значно прискорити перехід від об'ємних флаконів до RTU».


https://www.stevanatogroup.com