Cphem | Stevanato Group S.p.A., глобальний постачальник рішень з локалізації, доставки та діагностики ліків для фармацевтичної, біотехнологічної та медико-біологічної промисловості, та Gerresheimer A

Stevanato Group та Gerresheimer AG представляють EZ-fill Smart, нову та інноваційну платформу для готових до використання флаконів


Stevanato Group S.p.A., глобальний постачальник рішень з локалізації, доставки та діагностики ліків для фармацевтичної, біотехнологічної та медико-біологічної промисловості, та Gerresheimer AG, провідний світовий постачальник систем охорони здоров'я та краси, а також систем доставки ліків для фармацевтики. біотехнології та косметики, оголосила на CPhl Worldwide про офіційний запуск нової інноваційної платформи для готових до використання (RTU) флаконів, EZ-fill Smart™, рішення, призначеного для покращення якості упаковки ліків та зниження сукупної вартості (TCO), та скорочення часу виконання замовлення для клієнтів. Новий EZ-fill Smart™ є еволюцією революційної платформи EZ-fill® Stevanato Group і пропонує нові вдосконалення, які можуть значно покращити пропозицію продуктів для клієнтів в умовах попиту, що росте, на флакони RTU.

Компанії впровадили зміни у процеси та продукти, які можуть запропонувати клієнтам суттєві покращення. Платформа EZ-fill Smart™ використовує підвищену автоматизацію всього виробничого процесу для підвищення продуктивності та скорочення людських помилок. Оптимізована платформа не має контакту скло-скло та скло-метал, що підвищує якість та цілісність флаконів протягом усього життєвого циклу продукту. Компанії змінили дизайн вторинної упаковки, що може призвести до значного зниження ризику потрапляння частинок під час роботи, забезпечуючи більш високу якість.

Новий EZ-fill Smart™ тепер пропонує ринку метод стерилізації, який більш нешкідливий для навколишнього середовища порівняно з традиційною стерилізацією оксидом етилену (EtO) і є альтернативним методом стерилізації, який може підвищити безпеку. Призначений для використання в первинних пакувальних рішеннях з високочутливими ліками, він також включає рекомендації регулюючих органів, що підтримують поточний напрямок заміни стерилізації EtO. Водночас Stevanato Group та Gerresheimer AG досягли позитивних результатів на сьогоднішній день і перебувають у процесі перевірки цього стійкого методу стерилізації.

EZ-fill Smart™ призначений для підвищення стійкості у багатьох галузях, підвищення ефективності упаковки, впровадження нового екологічно чистого методу стерилізації та використання біополімерів та переробленого пластику.

Розроблена в тісній співпраці з основними постачальниками обладнання, система EZ-fill Smart™ може забезпечити надійну інтеграцію зі стандартними операціями розливу та оздоблення. Платформа також підтримує як дрібносерійне, і великосерійне виробництво. Компанії впровадили вдосконалення, які можуть допомогти забезпечити технологічність на лініях розливу з метою полегшення повної автоматизації процесу подачі. Поряд із конфігурацією Nest&Tub, EZ-fill Smart™ також буде доступний у конфігурації з лотком для підтримки та прискорення переходу від нерозфасованих флаконів до флаконів RTU, що вже знаходиться на ринку. Клієнти, які вибрали цей варіант, можуть користуватися перевагами нової конфігурації Nest&Tub.

Очікується, що EZ-fill Smart™ із конфігурацією Nest&Tub, включаючи оптимізацію процесу та продукту, буде доступним для комерційного етапу у першій половині 2024 року. Очікується, що до середини 2023 року нове рішення буде доступне клієнтам для первісної перевірки. Очікується, що EZ-fill Smart з конфігурацією лотків для великих обсягів з'явиться на ринку в першій половині 2024 року.

«Наша технологія EZ-fill® є стандартом у промисловому процесі, що добре зарекомендував себе, для рішень первинної локалізації RTU, а нова та інноваційна платформа EZ-fill SmartTM відповідає зростаючому попиту з боку клієнтів на продукти RTU», — сказав Мауро Стоккі, директор з бізнесу. Співробітник Stevanato Group. «Ми вважаємо, що EZ-fill Smart™ допоможе фармацевтичним компаніям, директорам з маркетингу та CDMO легко впровадити технологію, що лідирує на ринку, за рахунок оптимізації якості, витрат і оброблюваності, не забуваючи при цьому про вплив на навколишнє середовище».

«Як провідним постачальником інноваційних рішень для фармацевтичної та біотехнологічної промисловості, Gerresheimer відповідає на запити клієнтів найкращим у своєму класі рішенням. Ми переконані, що нова платформа EZ-fill Smart™ є наступним галузевим стандартом для флаконів RTU, а в майбутньому також і для картриджів», - сказав Лукас Буркхардт, член виконавчої ради Gerresheimer AG. «Нова платформа дозволить клієнтам оптимізувати свої процеси, покращити їхню якість та скоротити викиди CO2. Крім того, наші клієнти можуть отримати вигоду від значного зниження загальної вартості володіння».

EZ-fill Smart™ була офіційно представлена на виставці CPhI Worldwide.

https://www.stevanatogroup.com