Cphem | Stoelzle Glass Group і Technicaps спільно розробили багаторазову косметичну баночку нового покоління, яка повністю придатна для вторинної переробки та на 100%, зроблена у Франції. Обидві комп

Stoelzle і Technicaps випускають багаторазову косметичну упаковку


Stoelzle Glass Group і Technicaps спільно розробили багаторазову косметичну баночку нового покоління, яка повністю придатна для вторинної переробки та на 100%, зроблена у Франції. Обидві компанії презентували свої інновації на виставці Paris Packaging Week.

Команди розробників зі Stoelzle і Technicaps зібралися разом на початку проекту, і їм знадобився лише один рік, щоб розробити нову багаторазову косметичну упаковку. Її назва «Le Perpétuel», описується як «новаторський стандарт, що пропонує просту та інтуїтивно зрозумілу систему складання з простотою у користуванні та можливістю повторного заповнення». Вона складається зі скляної банки, поліпропіленової склянки та кришки з ПЕТ. Після розподілу кожен елемент підлягає вторинній переробці. Усі три елементи можна декорувати.

Обидві команди приділили велику увагу тому, щоб зробити операцію наповнення максимально інтуїтивною та простою; ціль, яка вимагала складної конструкції, чому сприяло об'єднання їхнього досвіду. Створений на основі скляної банки Classic, Le Perpétuel відрізняється від інших банок тим, що довжина стандартного кільця була збільшена, щоб вмістити багаторазову чашку (50 мл). Шийка має три зони індексації, коли на ринку багаторазових банок їх всього дві. Ці три точки індексації, розташовані в області відкриття, щоб розташувати пази чашки, в області блокування, щоб запобігти її висування під час переміщення, і в області зупинки, щоб забезпечити її фіксацію, фактично полегшують вилучення та вставку чашки.

"Щоб дістати порожній стрижень, користувач просто бере кільце, відмикає його і вставляє нове, замикаючи його", - пояснює Анжель Мессіан, менеджер по роботі з ключовими клієнтами компанії Stoelzle. "Амплітуда жесту була розрахована, щоб не напружувати зап'ястя при заправці", - додає вона.

Виготовляється у Франції на фабриці Stoelzle Masnières Perfume. Баночка містить 15% ПЛР-скла без зміни його кольору. У прагненні полегшити та скоротити викиди CO2 вага банки була зменшена до 129 р. порівняно з 189 р. у класичної банки, що не порушує швидкісного виробництва банки. Французький майданчик австрійської групи має гібридну піч (газ/електрику), чиє електропостачання на 100% відновлюване, що надходить від невеликої гідроелектростанції. "Тип електростанції, який дбайливо ставиться до біорізноманіття", - говорить Етьєн Грюйєс, генеральний директор компанії.

cosmetic.jpg

Проста у користуванні чашка Technicaps гарантує водонепроникність і термозварюваність. Повністю виготовлена з поліпропілену, вона може бути перероблена, як тільки ланцюжок переробки запрацює.

Компанія говорить, що кришка з ПЕТ була обрана з двох причин: вона придатна для вторинної переробки та дозволяє створювати жорстку кришку з товстими стінками, що надає їй міцності, необхідної для еквівалента чотирьох термінів придатності продукту. Чорний тонований ПЕТ (отриманий шляхом фарбування, що не перешкоджає його переробці, на відміну від технічного вуглецю) або білий ПЕТ надають всій упаковці розкішний вигляд.

Компанія Technicaps, що спеціалізується на розробці закупорювальних та пакувальних рішень преміум-класу, рік тому відкрила офіс, що займається дослідженнями та розробками нових матеріалів на основі целюлози для оцінки їх властивостей, зокрема, їх фізико-хімічних та токсикологічних характеристик.

«З екологічним переходом правила змінюються швидкими темпами. Ми зобов'язані діяти оперативно та бути відповідальними перед нашими клієнтами, пропонуючи їм нові матеріали, які були протестовані та перевірені перед випуском на ринок», — говорить Ніколя Каррон, керуючий директор із Technicaps.

Вже при другій заправці споживач компенсував викиди CO2, що виділяються при виробництві баночки та її чашки, кажуть Stoelzle та Technicaps, які спільно пропонують «цю нову пропозицію багаторазової та інтуїтивно зрозумілої косметичної упаковки».

https://www.premiumbeautynews.com/