Cphem | Щоб задовольнити світовий попит, що росте, на середовища для культивування клітин, що використовуються при виробництві нових вакцин і біологічних препаратів, компанія Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific розширює виробництво середовищ для клітинних культур у Гранд-Айленді, Нью-Йорк


Щоб задовольнити світовий попит, що росте, на середовища для культивування клітин, що використовуються при виробництві нових вакцин і біологічних препаратів, компанія Thermo Fisher Scientific розширила виробництво сухих порошкових середовищ у Гранд-Айленді, штат Нью-Йорк. Завдяки цьому розширенню майданчик на Гранд-Айленді забезпечує надмірні потужності для підтримки глобальних поставок середовищ та ще більше розширює можливості майданчика для виробництва високоякісних технологій та матеріалів, необхідних для розробки та комерційного виробництва вакцин та біологічних препаратів. Розширення Гранд-Айленда є частиною багаторічних інвестицій Thermo Fisher у розмірі 650 мільйонів доларів, про які було оголошено минулого року, щоб забезпечити наявність гнучких, масштабованих та надійних виробничих потужностей з біообробки цих важливих ліків, у тому числі вакцин проти COVID-19.

Розширення Grand Island додає понад 45 000 квадратних футів виробничих площ, вільних від тваринного походження (AOF). Це включає виробництво формату Advanced Granulation Technology (AGT) Thermo Fisher та інших продуктів AOF Dry Powder Media (DPM). Ці додаткові потужності та надійність допоможуть прискорити розробку та виробництво біотерапевтичних препаратів і вакцин, що рятують та змінюють життя, виробниками біофармацевтичних препаратів, розробниками біотехнологій та організаціями з контрактної розробки та виробництва (CDMO) на світових ринках виробництва інноваційних біопрепаратів, біоаналогів, клітинної. Ця стратегічна інвестиція дозволила дублювати існуючі виробничі потужності, технологічні можливості та обладнання, щоб забезпечити надмірність виробництва та скоротити терміни виготовлення продукції для клієнтів.

"Наш розширений завод на Гранд-Айленді є важливою віхою в наших інвестиціях, спрямованих на подвоєння наших загальних виробничих потужностей до кінця 2023 року", - сказала Кейт Торчилін, доктор філософії, президент підрозділу біологічних і хімічних речовин, Thermo Fisher Scientific. «Завдяки узгодженим можливостям наших глобальних виробничих майданчиків, які дозволяють нам довести еквівалентність у виробництві, ми можемо підтримувати поточний попит, готуючись до майбутнього зростання та постійно покращуючи якість обслуговування клієнтів у всьому світі».

Ось уже 60 років Гранд-Айленд є домом для продукції Gibco, яка необхідна для надійного та високоякісного біовиробництва у всьому світі. Середовище та добавки для культивування клітин Thermo Fisher Gibco вже використовуються або використовувалися для розробки та виробництва понад 250 комерційних біологічних препаратів, включаючи клітинну та генну терапію, моноклональні антитіла та вакцини.

«Історія присутності Thermo Fisher на Гранд-Айленді говорить про давню позитивну репутацію спільноти біомедичних досліджень у Західному Нью-Йорку, – сказав конгресмен Браян Хіггінс. «Gibco, спочатку заснована дослідниками з Розуелл-Парку, продовжує постачати критично важливі продукти лабораторіям у нашій країні та в усьому світі, і цінність їхньої роботи була підкреслена пандемією COVID-19. В даний час у мене працює понад 1600 людей, і я пишаюся тим, що відзначаю постійні інвестиції та відданість Thermo Fisher суспільству в Західному Нью-Йорку».

Розширення майданчика Grand Island додасть приблизно 100 членів команди, які займаються дослідженнями та розробками, операціями, виробництвом, персоналом, проектуванням та технічним обслуговуванням. В даний час у компанії Thermo Fisher працює понад 1600 осіб на території Гранд-Айленда та понад 3000 осіб у Нью-Йорку.

https://corporate.thermofisher.com