Cphem | Компанія Thermo Fisher Scientific відзначила відкриття нового заводу з виробництва одноразових технологій в Огдені, штат Юта.

Thermo Fisher Scientific відкриває виробничий майданчик з виробництва біотехнологічних матеріалів в Огдені, штат Юта


Компанія Thermo Fisher Scientific відзначила відкриття нового заводу з виробництва одноразових технологій в Огдені, штат Юта. Сучасне підприємство створює додаткові потужності для виробництва високоякісних технологій та матеріалів, необхідних для розробки нових вакцин та проривних методів лікування.Об'єкт вартістю 44 мільйони доларів є частиною багаторічних інвестицій Thermo Fisher у розмірі 650 мільйонів доларів, про які було оголошено минулого року, щоб допомогти забезпечити існування гнучких, масштабованих та надійних виробничих потужностей з біообробки критично важливих матеріалів, що використовуються при розробці нових та існуючих біологічних препаратів та вакцин, у тому числі для COVID-19.

Завод в Огден є підприємством площею 55 000 квадратних футів, яке буде виробляти біотехнологічні контейнерні системи (BPC) з широкими можливостями налаштування. Ці BPC використовуються для доставки, обробки, поділу, зберігання та транспортування критичних рідин та легко інтегруються в системи на всіх етапах виробництва життєво важливих біологічних препаратів, вакцин, клітинної та генної терапії.

«Підприємство в Огдені ще більше зміцнює нашу глобальну виробничу мережу, яка зростає, щоб задовольнити зростаючий попит на одноразові витратні матеріали та критично важливу сировину», - сказав Мітч Кеннеді, президент підрозділу одноразових технологій Thermo Fisher Scientific. «Це нове підприємство розширює нашу присутність у Юті, і його розташування дає нам можливість тісно співпрацювати з нашим заводом у Логані, надаючи доступ до талановитої робочої сили, яка ідеально підходить для виробництва дуже складних та індивідуальних рішень, які ми пропонуємо нашим клієнтам».

На об'єкті в Огдені працює понад 300 співробітників, і він може найняти до 450 осіб у сфері безпеки, якості, виробництва, управління персоналом, проектування та складування. В даний час у компанії Thermo Fisher працює понад 2000 співробітників по всьому штату Юта, що створює важливий центр біотехнологічної обробки.

"Новий об'єкт Thermo Fisher в Огдені - це не тільки інвестиції в біотехнологічну інфраструктуру штату Юта, але і інвестиції в процвітаючі спільноти нашого штату", - сказав сенатор Майк Лі. «Юта — це високотехнологічний центр для компаній, яким потрібні освічені, віддані своїй справі кадри у спільнотах та економіка, що процвітає. Я вітаю інвестиції Thermo Fisher у Юту та вітаю їх із цим наступним кроком на передньому краї біотехнології».

"Являючись невід'ємною частиною біотехнологічного співтовариства штату Юта, компанія Thermo Fisher справила позитивний вплив на економіку штату Юта, надавши кілька тисяч робочих місць жителям Юти по всьому штату", - сказав сенатор Мітт Ромні. «Вони також відіграли вирішальну роль у боротьбі нашої країни з пандемією COVID-19, допомагаючи фармацевтичним компаніям виробляти терапевтичні засоби та вакцини. Я з нетерпінням чекаю можливості приєднатися до відкриття їхнього нового виробничого майданчика в Огдені, який показує, якою залишається наша держава. місце, де компанії можуть рости та процвітати».

«Я дуже радий бути присутнім на урочистому відкритті Thermo Fisher Scientific в Огдені, – сказав представник США Блейк Мур. «Як уродженцю Огдена, приємно бачити, що це місто служить будинком для абсолютно нового об'єкта, призначеного для підтримки понад 400 робочих місць та розробки життєво важливих методів лікування, лікування раку та багато іншого. Це чудова можливість для економіки та робочої сили. для Огдена та північної Юти загалом».

«Ми раді вітати нове підприємство Thermo Fisher Scientific в Огдені, – сказав губернатор Спенсер Кокс. «Цей об'єкт, поряд з кампусами в Логані та Південному Джордані, створить понад 400 нових робочих місць та розширить штат співробітників компанії до 2000 осіб у всьому штаті. Ми вдячні за те, що Thermo Fisher Scientific є частиною зростаючої біотехнологічної економіки штату Юта».


https://corporate.thermofisher.com/