Cphem | Transpire Bio, фармацевтична компанія, яка зосереджена на розробці інгаляційних терапевтичних засобів для лікування легеневих і системних захворювань, оголосила про остаточну угоду з Reciphar

Transpire Bio оголошує про угоду з Recipharm щодо розробки препарату для інгаляцій


Transpire Bio, фармацевтична компанія, яка зосереджена на розробці інгаляційних терапевтичних засобів для лікування легеневих і системних захворювань, оголосила про остаточну угоду з Recipharm щодо розробки TRB-1 і TRB-2, інгаляційних препаратів для лікування астми та хронічної обструктивної хвороби легень.

TRB-1 і TRB-2, перші продукти, розроблені Transpire Bio, для лікування астми та хронічної обструктивної хвороби легень і призначені для розвинених ринків.

«Наша місія полягає в тому, щоб покращити доступ до важливих інгаляційних методів лікування, які рятують життя, а також запровадити нові інгаляційні методи лікування, щоб допомогти задовольнити медичні потреби», — сказав д-р Сянь-Мінг Цзен, генеральний директор Transpire Bio. «TRB-1 і TRB-2 — це наші перші пропозиції в розробці, які допоможуть покращити доступ для мільйонів пацієнтів. Ми дуже раді співпраці з Recipharm для просування цих важливих ліків».

Жан-Франсуа Ілер, член виконавчого комітету, керівник бізнес-підрозділу Advanced Delivery Systems, додав:

«Recipharm вдячний за те, що може використати свій великий досвід і знання в розробці та комерціалізації інгаляційних технологій і продуктів для підтримки розробки та просування TRB-систем Transpire Bio, TRB-1 і ТРБ-2 респіраторних препаратів. Сподіваємось на співпрацю».

Згідно зі статистичними даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, у 2019 році астма вразила приблизно 262 мільйони людей і спричинила приблизно 455 000 смертей. У 2019 році хронічна обструктивна хвороба легень була на третьому місці смертності, забравши приблизно 3,2 мільйони життів.

https://www.recipharm.com/