Cphem | Croda International Plc, компанія, яка використовує інтелектуальну науку для створення високоефективних інгредієнтів і рішень, які покращують життя, сьогодні святкує черговий успіх у сфері ст

Успіх стійкості за рейтингом EcoValdis


Croda International Plc, компанія, яка використовує інтелектуальну науку для створення високоефективних інгредієнтів і рішень, які покращують життя, сьогодні святкує черговий успіх у сфері сталого розвитку, зберігши позицію в 1% найкращих компаній, оцінених найбільшим і найнадійнішим постачальником стабільного бізнесу в світі.

Платиновий рейтинг EcoVadis супроводжувався новим досягненням для компанії, коли Croda досягла найвищого рівня управління викидами вуглецю в новій системі показників викидів Ecovadis. Croda отримала найвищий рейтинг «Лідер» за свої нульові амбіції та затверджені науково обґрунтовані цілі.

Методологія оцінки стійкості EcoVadis — це оцінка того, наскільки добре компанія інтегрувала принципи стійкості та корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) у свій бізнес і системи управління. Було визначено, що Croda має передові практики КСВ у сфері довкілля, праці та прав людини, етики та сталих закупівель.

Коментуючи оцінку, директор зі сталого розвитку Джулія Крізі сказала:

«Нас оцінює EcoVadis протягом десяти років, використовуючи її як інструмент для постійного вдосконалення. Вперше ми отримали золотий статус у 2012 році. З тих пір ми постійно вдосконалювалися, і сповнені рішучості йти ще далі, прагнучи бути «видатними» у всіх темах Ecovadis до 2030 року. Це прагнення лежить в основі нашої лідерської позиції та прагнення бути лідером, як найбільш стійкого постачальника інноваційних інгредієнтів.

Ставши лише третьою великою хімічною компанією у світі, яка має підтверджений науково обґрунтований показник температури 1,5°C, ми вже лідируємо в нашому секторі. Зараз ми втілюємо ці амбіції в дію за допомогою планів декарбонізації, готових до інвестицій, на всіх наших виробничих майданчиках».


https://www.croda.com/